Смажена форель

У цьому рецепті я вам розповім, як приготувати смажену форель. Рибку будемо готувати з медом, вона вийде ніжною і соковитою. Рецепт досить простий, але потрібно вибрати гарну свіжу форель.
опис приготування:
Всі приготування не займе у вас більше 20 хвилин, якщо ви будете використовувати вже готове філе форелі. Тому заздалегідь подумайте про те, що будете подавати на гарнір, і підготуйте його.
Форель з лимоном і медом має дуже ніжний смак, тому її не варто перебивати чимось зітри або занадто пряним.
- філе форелі— 2 штуки(близько 200 г)
- лимон— 1 штука
- Зерно зернових— 100 грам
- борошно— 80 грам
- яйце— 1 штука
- молоко— 100 мілілітрів
- Вершкове масло— 5 Ст. ложок
- мед— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— За смаком
2 У маленькій мисці збийте яйце і молоко.
Обмокніть філе форелі в суміші з кукурудзяної муки. Потім занурте в суміш молока і яєць, а потім - знову в кукурудзяну муку.
3 У великій сковороді розтопіть масло на середньому вогні. Покладіть форель і смажте близько 3 хвилин з кожного боку. Рибка повинна бути золотисто-коричневої.
4 Налийте мед поверх риби. Зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте сковорідку і дайте форелі згасити ще 4 хвилини. Зніміть з вогню і подавайте з зеленим салатом і картоплею-фрі.
Схожі рецепти

Райдужна форель смажена
Райдужна форель — ситна і корисна риба, яку дуже легко готувати. До того ж, смажиться вона дуже швидко. Ми приготуємо форель з яскравою за смаком і кольором заправкою. Блюдо ви приготуєте за 10-15 хв. опис приготування: Райдужна форель смажена — страва, рецепт якого повинна знати кожна господи...
читати далі
Форель «мигдальний»
Форель в лимонному соці. Традиційна французька кухня, Loire область. опис приготування: 1. Висипати борошно на широку тарілку. Обваляти форель в борошні з кожного боку. 2. нагріти сковороду. Підсмажувати рибу в топленому маслі протягом 4-5 хвилин. Потім перевернути і продовжувати готувати ще б...
читати далі
Форель «Ерланген»
Любите готувати що-небудь новеньке? Хочу вам запропонувати цікавий, пікантний і вишуканий варіант, як приготувати форель "Ерланген" на оригінальній сирної подушці. подобається ідея? запам'ятовуйте. опис приготування: Використовувані в цьому рецепті інгредієнти в такому поєднанні напевно вас зд...
читати далі
Форель, фарширована грибами
така форель, фарширована грибами в домашніх умовах, готується швидко і просто, а за смаком виходить просто божественної! Крім того, за рахунок мінімального використання жирів — це корисна їжа! опис приготування: розповідаю, як приготувати форель, фаршировану грибами. Блюдо виходить ніжне і дуж...
читати далі
Форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом
Ніжне філе райдужної форелі запікається у фользі на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом. Хрін в складі соусу додає яскраве нотку страви. Рибка виходить соковитою і ароматною. опис приготування: При запіканні риби у фользі сформуйте з неї човники з високими бортиками. Соус і сік не б...
читати далі