Рецепт Смажена на сковороді форель фото

Смажена на сковороді форель
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

Швидкий, апетитний, простий варіант, як приготувати смажену на сковороді форель, хочу запропонувати вам на замітку. Якщо вам в меню не вистачає рибних страв, обов'язково беріть запам'ятайте і повторіть!

Опис приготування:

Червону рибу можна не тільки смачно запекти, але і швидко і апетитно посмажити. Таке блюдо припаде до душі всім любителям страв на швидку руку. Мінімум спецій, мінімум клопоту. Подавати до столу рибку можна з улюбленим соусом, гарніром до смаку, гремолатой. Спробувати точно варто!

  • Філе форелі - 800 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
смажена на сковороді форель - фото крок 1
1. Рибку вимийте і висушіть як слід паперовим рушником.
смажена на сковороді форель - фото крок 2
2. Посоліть і поперчіть трохи за смаком. Можна полити соком лимона.
смажена на сковороді форель - фото крок 3
3. Викладіть філе на розігріту сковороду з маслом. Обсмажте до рум'яності на середньому вогні і акуратно переверніть.
смажена на сковороді форель - фото крок 4
4. Ще кілька хвилин з другої сторони - і смажена на сковороді форель готова до подачі.
смажена на сковороді форель - фото крок 5
5. Для приготування гремолати з'єднайте цедру лимона, подрібнену петрушку і часник.
смажена на сковороді форель - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти