Рецепт Смажена на сковороді форель фото

Смажена на сковороді форель
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Швидкий, апетитний, простий варіант, як приготувати смажену на сковороді форель, хочу запропонувати вам на замітку. Якщо вам в меню не вистачає рибних страв, обов'язково беріть запам'ятайте і повторіть!

Червону рибу можна не тільки смачно запекти, але і швидко і апетитно посмажити. Таке блюдо припаде до душі всім любителям страв на швидку руку. Мінімум спецій, мінімум клопоту. Подавати до столу рибку можна з улюбленим соусом, гарніром до смаку, гремолатой. Спробувати точно варто!

  • Філе форелі - 800 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
смажена на сковороді форель - фото крок 1
1. Рибку вимийте і висушіть як слід паперовим рушником.
смажена на сковороді форель - фото крок 2
2. Посоліть і поперчіть трохи за смаком. Можна полити соком лимона.
смажена на сковороді форель - фото крок 3
3. Викладіть філе на розігріту сковороду з маслом. Обсмажте до рум'яності на середньому вогні і акуратно переверніть.
смажена на сковороді форель - фото крок 4
4. Ще кілька хвилин з другої сторони - і смажена на сковороді форель готова до подачі.
смажена на сковороді форель - фото крок 5
5. Для приготування гремолати з'єднайте цедру лимона, подрібнену петрушку і часник.
смажена на сковороді форель - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти