Смажена на сковороді форель
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий, апетитний, простий варіант, як приготувати смажену на сковороді форель, хочу запропонувати вам на замітку. Якщо вам в меню не вистачає рибних страв, обов'язково беріть запам'ятайте і повторіть!
Червону рибу можна не тільки смачно запекти, але і швидко і апетитно посмажити. Таке блюдо припаде до душі всім любителям страв на швидку руку. Мінімум спецій, мінімум клопоту. Подавати до столу рибку можна з улюбленим соусом, гарніром до смаку, гремолатой. Спробувати точно варто!
- Філе форелі - 800 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Рибку вимийте і висушіть як слід паперовим рушником.
2. Посоліть і поперчіть трохи за смаком. Можна полити соком лимона.
3. Викладіть філе на розігріту сковороду з маслом. Обсмажте до рум'яності на середньому вогні і акуратно переверніть.
4. Ще кілька хвилин з другої сторони - і смажена на сковороді форель готова до подачі.
5. Для приготування гремолати з'єднайте цедру лимона, подрібнену петрушку і часник.
6. Смачного!