Рецепт Fistashkovaя пасти фото

Fistashkovaя пасти
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Десерти

Якщо ви часто готуєте десерти і вам подобається пригощати домашніх смачною випічкою, вам обов'язково знадобиться фісташка паста. Її використовують при приготуванні бісквітів, кремів. Готується просто!

Якщо ви любите готувати різні десерти, в рецептах вам напевно зустрічався такий інгредієнт як фісташка паста. У магазині її знайти не завжди вдається, зате таку пасту дуже легко приготувати вдома. Рецепт приготування фісташкової пасти дуже простий. Для пасти потрібні несолоним фісташки, якщо вони дуже сирі, просушіть їх в духовці. У фісташковий пасту за бажанням можна додавати трохи горіхового масла.

  • Fistashki - 100 грам (очищені)
  • Мигдаль - 25 грам (очищений)
  • Цукрова пудра - 3 чайних ложки
  • Цукор - 50 грам
  • Вода - 1, 5 Ст. Ложки
Fistashkovaя пасти - фото крок 1
Якщо у вас неочищений мигдаль, залийте його окропом і через хвилину він легко очиститься від шкірки. Потім горіхи підсушіть на сухій сковороді або в духовці.
Fistashkovaя пасти - фото крок 2
Фісташки і мигдаль необхідно змолоти в кавомолці або блендері з цукровою пудрою до стану борошна.
Fistashkovaя пасти - фото крок 3
Ось така мука у вас повинна вийти.
Fistashkovaя пасти - фото крок 4
Насипаємо в невелику каструльку цукор і додаємо воду. Ставимо на вогонь.
Fistashkovaя пасти - фото крок 5
І варимо до закипання і повного розчинення цукру. Ложкою не заважаємо! Перемішуємо погойдуванням каструльки.
Fistashkovaя пасти - фото крок 6
Виливаємо гарячий сироп в мисочку з горіховою борошном. Можна додати краплю-дві мигдалевого ароматизатора.
Fistashkovaя пасти - фото крок 7
І перемішуємо спочатку ложкою, а потім рукою.
Fistashkovaя пасти - фото крок 8
Виходить приблизно 200 грам пасти. Готову фісташковий пасту можна зберігати в морозилці.

Схожі рецепти