Філе тріски на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт філе тріски на сковороді стане в нагоді кожному, хто хоче з цієї простої і доступної риби приготувати смачний обід або вечерю. Часові та фінансові витрати мінімальні, але блюдо - що треба.
У мене в морозилці завжди є упаковка замороженого філе тріски. Коли немає часу на приготування повноцінного страви, я рятуюся обідом або вечерею з філе тріски, смаженого на сковороді. Буквально 10-15 хвилин (беручи до уваги часу розморожування, звичайно) - і вельми смачна страва готова. Рекомендую спробувати!
- Гарячкові файл - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - За смаком
Розігріти суху сковороду на середньому вогні.
Розтопити вершкове масло.
Розтопленим вершковим маслом полити філе тріски.
З обох сторін щедро посипте рибку спеціями.
Кладемо рибу назад в гарячу сковороду. Кладемо і залишаємо на 1-2 хвилини. Пересувати рибу по сковороді не потрібно, інакше вона не покриється скоринкою.
Обсмаживши одну сторону протягом 1-2 хвилин, перевертаємо і стільки ж смажимо з іншого боку.
От і все! Філе тріски на сковороді готове.