Рецепт Філе тріски на сковороді фото

Філе тріски на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Рецепт філе тріски на сковороді стане в нагоді кожному, хто хоче з цієї простої і доступної риби приготувати смачний обід або вечерю. Часові та фінансові витрати мінімальні, але блюдо - що треба.

Опис приготування:

У мене в морозилці завжди є упаковка замороженого філе тріски. Коли немає часу на приготування повноцінного страви, я рятуюся обідом або вечерею з філе тріски, смаженого на сковороді. Буквально 10-15 хвилин (беручи до уваги часу розморожування, звичайно) - і вельми смачна страва готова. Рекомендую спробувати!

  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Спеції - За смаком
філе тріски на сковороді - фото крок 1
Розігріти суху сковороду на середньому вогні.
філе тріски на сковороді - фото крок 2
Розтопити вершкове масло.
філе тріски на сковороді - фото крок 3
Розтопленим вершковим маслом полити філе тріски.
філе тріски на сковороді - фото крок 4
З обох сторін щедро посипте рибку спеціями.
філе тріски на сковороді - фото крок 5
Кладемо рибу назад в гарячу сковороду. Кладемо і залишаємо на 1-2 хвилини. Пересувати рибу по сковороді не потрібно, інакше вона не покриється скоринкою.
філе тріски на сковороді - фото крок 6
Обсмаживши одну сторону протягом 1-2 хвилин, перевертаємо і стільки ж смажимо з іншого боку.
філе тріски на сковороді - фото крок 7
От і все! Філе тріски на сковороді готове.

Схожі рецепти