Філе тріски в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
В мультиварці риба завжди виходить соковитою і ніжною, тому що готується у власному соку. Пропоную приготувати філе тріски в мультиварці зі сметаною і сиром. Мені так дуже подобається!
Філе тріски в мультиварці готується простіше простого. Найкраще, якщо філе свіже, але і з замороженого виходить смачно. Зелень можна додавати будь-яку на ваш смак. Я вважаю за краще базилік або петрушку. Філе тріски в мультиварці готується дуже швидко як бачите. До риби можна приготувати гарнір, наприклад рис. Але якщо ви до літа хочете стати стрункою, пропоную цього не робити, а обмежитися свіжими овочами. На вечерю можна до трісці подати келих білого вина. Вишукано і красиво!
- Гарячкові файл - 2 штуки
- Помідори черрі - 10 штук
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Сир - 100 грам
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Готуємо продукти для нашого блюда. Філе тріски моєму, солимо і перчимо. У сметану додаємо гірчицю. Сир натираємо на тертці. Помідори розрізаємо на половинки.
Скропити чашку мультиварки рослинним маслом. Викласти філе тріски, зверху залити сметаною з гірчицею, розкласти помідори черрі і посипати сиром. Поставити на режим "випічка" з 20 хвилин.
Все готово! Можна подавати до столу.