Філе тріски в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і смачний рецепт приготування філе тріски в пароварці перед вами! Спробуйте і ви, вам сподобається результат: від такого легкого вечері і не видужаєте, але і голод здорово вгамуєте! смачно!
Хочете знати, як приготувати філе тріски в пароварці? Розповім прямо зараз! Вам сподобається цей ніжний смак. Розмарин надає страві неймовірну тонкість і вишуканість. Відмінне рішення для романтичного або дієтичного вечері. Смачного!
- Гарячкові файл - 2 штуки
- Розмарин - 2 штуки (пару гілочок)
- Спеції - За смаком
1. Рибку розморозимо, обмиємо і обсушити паперовими рушниками. Викладаємо в чашу пароварки і зверху викладаємо розмарин.
2. Тепер посипаємо спеціями, наберемо трохи води в нижній відсік і виставимо час готування приблизно на 20 хвилин.
3. От і все! Спробуйте!