Рецепт Філе тріски в пароварці фото

Філе тріски в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Корисний і смачний рецепт приготування філе тріски в пароварці перед вами! Спробуйте і ви, вам сподобається результат: від такого легкого вечері і не видужаєте, але і голод здорово вгамуєте! смачно!

Опис приготування:

Хочете знати, як приготувати філе тріски в пароварці? Розповім прямо зараз! Вам сподобається цей ніжний смак. Розмарин надає страві неймовірну тонкість і вишуканість. Відмінне рішення для романтичного або дієтичного вечері. Смачного!

  • Гарячкові файл - 2 штуки
  • Розмарин - 2 штуки (пару гілочок)
  • Спеції - За смаком
філе тріски в пароварці - фото крок 1
1. Рибку розморозимо, обмиємо і обсушити паперовими рушниками. Викладаємо в чашу пароварки і зверху викладаємо розмарин.
філе тріски в пароварці - фото крок 2
2. Тепер посипаємо спеціями, наберемо трохи води в нижній відсік і виставимо час готування приблизно на 20 хвилин.
філе тріски в пароварці - фото крок 3
3. От і все! Спробуйте!

Схожі рецепти