Філе індички зі свининою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Чому б і не змішати м'ясо і птицю в одній страві? Напевно саме так мислили людина, вперше придумав цей рецепт приготування філе індички зі свининою в духовці! Дуже смачне і ніжне блюдо!
Перед вами простий рецепт приготування філе індички зі свининою в духовці. Вийде оригінальне, але дуже смачна страва, вам воно точно сподобається! До речі, дане блюдо прекрасно поєднується з різноманітними гарнірами. Наприклад - картоплею пюре, макаронами або гречкою. Крім того, рекомендую подавати філе зі свіжими овочами. Хай щастить!
- Філе індички - 4 штуки
- Лимон - 0.5 штуки (знадобиться сік)
- Свинина сирокопчена - 4-6 скибочок (можна використовувати сире м'ясо, але відбите і промариноване так само, як і індичка. Про це в рецепті)
- Сир твердий - 8 скибочок
- Масло рослинне - 3/4 склянки
- Вершки жирні - 1 Склянка
- Вино біле сухе - 0.5 склянки
- Гірчиця дижонская - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Філе розморозимо, промиємо. Натираємо сумішшю спецій і викладаємо в каструлю. Перець Поставка і масло, нехай в цій суміші маринується індичка добу в холодильнику. Якщо ви будете використовувати сире м'ясо - маринують його точно так же, як індичку, тільки трохи відбийте спочатку.
2. Але у мене був шматочок сирокопченої магазинної свинини, я використовувала її. Робимо надріз в кожному філе, як би книжечкою розкриваючи його, по центру викладаємо шматочок м'яса.
3. А ще - шматочок сиру. Звертаємо краю "книжечки" і обв'язуємо краю джгутом.
4. А тепер на сковороді обсмажити прямо в тій самій олії, в якому маринувати індичка. Чекаємо, поки зарум'яниться з усіх боків, а потім вогонь зменшимо, поставки вина. Вершки, гірчицю і спеції. Накриваємо кришкою.
5. tusim навколо 10 хвилин на маленькому вогні, а потім, щоб вийшла апетитна скоринка, ще на 15 хвилин відправимо в розпечену духовку. Якщо у вас є режим гриля - використовуйте його. І ось через зазначений час блюдо можна подавати!