Філе індички в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Часто готую з м'яса свійської індички, тому пробую різні рецепти. Нещодавно запікала філе індички в духовці з моцарелою, шпинатом і в'яленими томатами. Вийшло дуже смачно, соковитий і корисний!
Чим же корисний даний рецепт, як приготувати філе індички в духовці? М'ясо попередньо не обжаривают. Філе індички містить багато білка, триптофан, нікотинова кислота і селен, які благотворно впливають на наш організм. Моцарелла - джерело здорового білка, кальцію і цинку. Готуйте з користю і задоволенням!
- Філе індички - 1 штука
- Моцарелла - 100 грам
- Шпинат - 50 грам
- В'ялені томати - 8-10 штук
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця французька - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні продукти. Філе заздалегідь замаринуйте в соєвому соусі мінімум на 2 годину. Моцареллу наріжте на тонкі скибочки.
Замариноване м'ясо розріжте посередині не до кінця, розкрийте як книжку.
Покладіть на половину м'яса шпинат, подрібнену цибулю, моцарелу і в'ялені томати.
Закрийте начинку другою половиною м'яса, закріпіть краю зубочистками. Зверху викладіть французьку гірчицю. Деко змастіть оливковою олією. Запікайте м'ясо в розігрітій до 180 ° C духовці протягом 30 хвилин.
Смачного!