Філе індички, запечене в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачний варіант м'ясної страви. Спробуйте!
Підготуйте інгредієнти: філе індички гарненько промийте, просушіть (можна паперовими рушниками), натріть спеціями і часником. Сир натріть.
- Індичка (філе) - 700 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Томатний соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - За смаком
- Сир твердий - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
Філе індички вимити. Обсушити. Натерти спеціями і видавленим через прес часником.
Підготовлене м'ясо змастити сметаною.
До сметані додати трохи томатного соусу. Добре змастити все філе.
Натріть на тертці твердий сир. Викладіть його поверх всього філе. Підніміть краю фольги і закріпіть їх у вигляді човника. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте філе в духовці близько 40 хвилин.