Рецепт Запечене філе індички фото

Запечене філе індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную приготувати соковите філе індички з ароматом часнику і каррі. Для цього вам знадобиться фольга, щоб філе НЕ сохло в духовці, а пропарюють в фользі, зберігаючи сік.

Для того, щоб страва вийшла особливо соковитим і ароматним, попередньо обов'язково замаринуйте філе. А ось що робити далі, я зараз розповім і покажу в своєму рецепті, як приготувати запечене філе індички.

  • Філе індички без шкіри - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Паприка мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Каррі - 0, 5 чайних ложки
  • Майоран - 0, 5 чайних ложки
запечене філе індички - фото крок 1
Приготуйте необхідні продукти. Вимийте індиче філе, обсушити його серветкою.
запечене філе індички - фото крок 2
Візьміть вузький довгий ніж. Зробіть в філе надрізи глибокі.
запечене філе індички - фото крок 3
Натріть м'ясо спеціями, сіллю, обкласти часником. Часник можна пропустити через прес і просто натерти філе. Покладіть м'ясо в пакет і відправте в холодильник на 30-40 хвилин для просочення.
запечене філе індички - фото крок 4
Загорніть м'ясо у фольгу і відправте в духовку на 1 час, температура - 200 градусів.
запечене філе індички - фото крок 5
Indûšinoe файл майже! Обережно розгорніть або надріжте фольгу.
запечене філе індички - фото крок 6
Поріжте філе на шматочки, подавайте з овочами. Смачного!

Схожі рецепти