Рецепт Філе індички з грибами в духовці фото

Філе індички з грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Гриби
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо індички має яскраво виражений смак, який комусь може подобатися, а кому-то - ні. Але з тим, що воно набагато корисніше курячого м'яса, навряд чи хто посперечається.

Опис приготування:

Для приготування страви найкраще брати куряче філе або м'ясо з стегна птиці, але попередньо видаліть шкірку. Гриби теж можна взяти на ваш вибір. Підійде глива або інший доступний вам гриб. Смачно буде з лісовими свіжими грибами. Їх потрібно перед обжаркой відварити.

  • Філе індички - 700 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Спеції - За смаком
філе індички з грибами в духовці - фото крок 1
Для приготування такої страви як"філе індички з грибами в духовці" нам необхідно взяти філе. Його вимиємо і обсушити. М'якоть наріжемо на невеликі кубики.
філе індички з грибами в духовці - фото крок 2
Горщик зсередини змажемо рослинним маслом, щоб при запіканні м'ясо не пригоріло. Поділимо нарізане м'ясо на дві рівні частини. Першу частину помістимо в горщик. Посолити і поперчити за смаком.
філе індички з грибами в духовці - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажити нарізані печериці з цибулею. У мене гриби заморожені. Я їх відразу з холодильника кинула на сковороду. Обсмажила, а після додала трохи нарізаного півкільцями цибулі. Погасила всі разом і вимкнула.
філе індички з грибами в духовці - фото крок 4
Обсмажені гриби викладіть в горщик.
філе індички з грибами в духовці - фото крок 5
Час, що залишився м'ясо посоліть і поперчіть, викладіть в горщик.
філе індички з грибами в духовці - фото крок 6
Горщик накрийте кришкою. Поставте в холодну духовку і включіть розігрів до 200-210 градусів. Запікайте м'ясо в горщику в духовці 40-50 хвилин. Перед подачею до м'яса додайте рубану зелень.

Схожі рецепти