Філе індички в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже складно приготувати філе, щоб воно вийшло соковитим і смачним. Пропоную рецепт, як приготувати філе індички в духовці у фользі. М'ясо добре пропікається і виходить ароматним, соковитим.
Індичка - смачне дієтичне м'ясо. Один з кращих способів його приготування - це запікання, завдяки чому всі корисні речовини залишаються всередині. Дуже важливо, щоб м'ясо не перепекли і в підсумку вийшло сухим. Філе індички подають з овочами, картопляним гарніром або салатами, а також використовують для приготування інших страв. М'ясо відмінно гармонує з різними соусами.
- Філе індички - 0, 7 кілограма
- Спеції - 3 чайних ложки
- Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Філе гарненько промиваємо в холодній воді, витираємо паперовим рушником. Гострим ножем робимо глибокі надрізи, щоб суміш приправ гарненько просочила м'ясо.
2. Використовуємо будь-які трави і спеції за смаком, додаємо їх в миску до м'яса, натираємо філе з усіх боків. Вливаємо соєвий соус, щоб він потрапив на все м'ясо.
3. Загортаємо м'ясо у фольгу, щоб не витекли соки, і відправляємо його в холодильник на 3 години для маринування. Потім відправляємо м'ясо в розігрітий до 220 градусів духовку приблизно на 50 хвилин.
4. Якщо хочемо рум'яної скоринки, то за пару хвилин до закінчення приготування розгортаємо фольгу і підрум'янюємо його, потім дістаємо з духовки і нарізаємо шматочками.