Стейк індички в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо смачний і апетитний стейк індички в фользі в духовці - просто, швидко і легко. За бажанням м'ясо попередньо можна промаринувати в будь-якому маринаді або в спеціях.
Для стейка будемо використовувати філе індички. М'ясо у фользі вийде соковитим і запеченим, з рум'яною скоринкою. Особливо добре якщо у вас в духовці є конвекція. Подавати до столу готовий стейк можна самостійно, якщо ви хочете насолодитися смаком м'яса, також стейк можна подавати з гарнірами з овочів, salatami, кашами або картоплею.
- Філе індички - 200 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком (для птиці)
Підготуйте інгредієнти, філе використовуйте охолоджене.
Opolosnite філе, просушіть, після його можна злегка відбити кухонним молотком або зробити проколи за допомогою спеціального пристрою для м'яса.
Посипте індичку сіллю, меленим перцем, також можна додати трохи спецій або трав, на свій смак.
Оберніть м'ясо фольгою в кілька шарів. Запікайте стейк в духовці при температурі 200 градусів 20-25 хвилин, після відкрийте фольгу, готуйте ще п'ять хвилин. Смачну індичку подавайте до столу відразу після приготування!
Приємного вам апетиту!