Стейк з сьомги в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьомга є однією з найпопулярніших і смачних риб - корисна і з приголомшливим ароматом. Запечена сьомга - це вже дієтичний продукт, а в фользі вона зовсім незрівнянна!
Опис приготування:
Лимонний сік виступає в якості маринаду і при запіканні риби у фользі він відмінно просочує сьомгу соком. Цю корисну і неймовірно смачну рибу можна готувати різними способами. Цей рецепт класичний, але ви можете експериментувати і робити інші маринади. Сьомга любить пряні трави, тому не шкодуйте спецій.
- Сьомга - 2 частини
- Лимон - 4 часточки
- Приправи та сіль - За смаком
1. Ця риба в запеченому вигляді дуже любить пряні трави, тому її слід замаринувати в приправах як слід.
2. Сьомгу не звільняє від шкури і нарізаємо на порційні шматочки. Товщина кожного від 2 до 3 сантиметрів. Добре натираємо спеціями кожен шматок.
3. Зверху викладаємо часточки лимона.
4. Загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту духовку. Запікається риба не більше двадцяти хвилин при температурі 180 градусів.
5. Подавайте її разом зі свіжими овочами, на подушці з листя салату або разом з гарніром. На гарнір підійде відварений рис.