Філе індички з часником в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Коли вам набридне курка, зверніть свою увагу на індичку. Я купила в цей раз філе птиці, з якого можна зробити безліч цікавих страв. Якщо хочете що-небудь нове, то читайте рецепт.
Тут описано, як приготувати філе індички з часником в фользі. Спеції та приправи внесіть до смаку. Птах виходить в міру соковитою і трохи гострої. Додайте до неї вершковий або часниковий соус - і ви отримаєте ідеальне поєднання. На гарнір підійде овочеве пюре або тушкована капуста. Починаємо!
- Філе індички - 300 грам
- Приправа для індички - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3-4 зубчиків
1. Виберіть відповідні продукти. Індичку промийте та висушіть.
2. Часник наріжте пластинками.
3. Потім філе натріть приправою.
4. Потім викладіть індичку на фольгу в листі.
5. Далі зробіть на філе невеликі надрізи, вкладіть в них пластинки часнику.
6. Закрийте птицю фольгою і відправте в духовку.
7. Випікайте індичку в духовці при 180 градусах 20 хвилин. Останні 5 хвилин запікайте птицю, прибравши фольгу зверху. Смачного!