Рецепт Фарширований батон фото

Фарширований батон
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Фарш, Яловичина, Огірок, Болгарський перець
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На полуденок, На сніданок
Бутерброди

Пропоную вам цікаву ідею, як приготувати фарширований батон. Це такий своєрідний сендвіч в оригінальній подачі. А ще мені подобається, що в начинку можна додавати свої найулюбленіші продукти.

Фарширований батон - відмінний варіант для швидкого сніданку, полудня або перекусу з собою. Варто тільки ввечері накидати в начинку свій улюблений набір для бутербродів, залишити в холодильнику, а з ранку насолодитися оригінальною закускою з чашкою чаю або кави. Готуйте з задоволенням!

  • Кнопка - 1 штука
  • М'ясо тушковане або смажене - 150-200 грам
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Помідор - 1/2 штуки
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Йогурт - 100 мілілітрів (або майонез)
  • Гірчиця дижонская в зернах - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Салатний лист - 4-5 штук
фарширований батон - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
фарширований батон - фото крок 2
Батон розрізати збоку уздовж, не розрізаючи до кінця і розкриваючи його як книжку. Вийміть середину м'якушки, змастіть солоним йогуртом (або майонезом) і діжонськой гірчицею.
фарширований батон - фото крок 3
Салат сполосніть холодною водою і просушіть паперовим рушником. Подрібніть овочі: огірки і помідор - пластинками, перець - смужками.
фарширований батон - фото крок 4
Сир натріть на дрібній тертці, м'ясо наріжте тонкими пластинками.
фарширований батон - фото крок 5
Наповніть банку, виклавши начинку шарами.
фарширований батон - фото крок 6
Закрийте батон, щільно притисніть і загорніть у фольгу. Покладіть в холодильник мінімум на 3 годину, можна на ніч.
фарширований батон - фото крок 7
Наріжте на зручні скибки для подачі. Смачного!

Схожі рецепти