Фарширований батон
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам цікаву ідею, як приготувати фарширований батон. Це такий своєрідний сендвіч в оригінальній подачі. А ще мені подобається, що в начинку можна додавати свої найулюбленіші продукти.
Фарширований батон - відмінний варіант для швидкого сніданку, полудня або перекусу з собою. Варто тільки ввечері накидати в начинку свій улюблений набір для бутербродів, залишити в холодильнику, а з ранку насолодитися оригінальною закускою з чашкою чаю або кави. Готуйте з задоволенням!
- Кнопка - 1 штука
- М'ясо тушковане або смажене - 150-200 грам
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Помідор - 1/2 штуки
- Огірок солоний - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Йогурт - 100 мілілітрів (або майонез)
- Гірчиця дижонская в зернах - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Салатний лист - 4-5 штук
Підготуйте необхідні продукти.
Батон розрізати збоку уздовж, не розрізаючи до кінця і розкриваючи його як книжку. Вийміть середину м'якушки, змастіть солоним йогуртом (або майонезом) і діжонськой гірчицею.
Салат сполосніть холодною водою і просушіть паперовим рушником. Подрібніть овочі: огірки і помідор - пластинками, перець - смужками.
Сир натріть на дрібній тертці, м'ясо наріжте тонкими пластинками.
Наповніть банку, виклавши начинку шарами.
Закрийте батон, щільно притисніть і загорніть у фольгу. Покладіть в холодильник мінімум на 3 годину, можна на ніч.
Наріжте на зручні скибки для подачі. Смачного!