Рецепт Фарширований батон в духовці фото

Фарширований батон в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На полуденок
Фаршировані

Якщо ви любите прості в приготуванні і незвичайні страви, тоді дуже рекомендую звернути вашу увагу на цей цікавий варіант, як приготувати фарширований батон в духовці з куркою і овочами.

Цей простий рецепт фаршированого батона в духовці хороший тим, що в якості начинки можна використовувати абсолютно все, що є в холодильнику - гриби, овочі, м'ясо. Така закуска припаде до смаку і дорослим, і дітям.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Кнопка - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
фарширований батон в духовці - фото крок 1
1. Насамперед вимийте філе, відправте його в каструлю з водою. Відваріть до готовності, потім остудіть трохи і наріжте невеликими кубиками.
фарширований батон в духовці - фото крок 2
2. Очистіть і подрібніть кубиками цибулю. Морква і кабачок натріть на середній терці. Викладіть овочі на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, обсмажте до м'якості. Також можете додати в рецепт приготування фаршированого батона в духовці і інші овочі за смаком, а також спеції і сушені трави для аромату.
фарширований батон в духовці - фото крок 3
3. Батон акуратно розріжте, гострим ножем витягніть м'якоть.
фарширований батон в духовці - фото крок 4
4. Обсмажені овочі з'єднайте з курочкою і як слід перемішайте. Підсолити і поперчіть за смаком. Для соковитості можна додати трохи сметани або майонезу, наприклад. Викладіть начинку в батон, розрівняйте.
фарширований батон в духовці - фото крок 5
5. Натріть на тертці сир, присипте їм зверху. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте хвилин 20-30 до апетитної скориночки.
фарширований батон в духовці - фото крок 6
6. От і все, фарширований батон в духовці в домашніх умовах готовий. Трохи остудіть його і наріжте порційними шматочками. Можете подавати до столу. До речі, дуже зручно брати таку закуску на природу.

Схожі рецепти