Фарширований батон (прикольна закуска)
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті розповім, як приготувати фарширований батон (прикольну закуску), яку можна взяти з собою на роботу в якості ситного перекусу, на природу як закуску або замість бутербродів.
Це дуже оригінальна закуска, яку можна приготувати навіть в якості ситного перекусу на роботу, відмінний варіант страви на швидку руку. Ви можете додати трохи інших інгредієнтів, наприклад, обсмажене філе курки або кукурудзу. Обов'язково додайте олію, так як саме воно зберігає форму батона і не дозволяє начинці розсипатися. Такий батон необхідно дістати на 1 годину перед подачею, щоб масло злегка розм'якло.
- Вершкове масло - 200 грам
- Зелена цибуля - 30 грам
- Кріп - 30 грам
- Кнопка - 1 штука
- Оселедець - 1 штука (філе)
- Морква - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
1. Відріжте кінчик батона, вийміть м'якуш батона по всій довжині, залишивши борти товщиною 1 см. Makis Кнопка izmel'čite. Додайте нарізану зелень і перемішайте.
2. Вершкове масло розтопіть і додайте до м'якуш із зеленню. Добре перемішайте і злегка посоліть. Морква і яйця відваріть і натріть на великій тертці. Філе дрібно наріжте дрібними шматочками і відправте до начинки, добре перемішайте.
3. Нафаршіруйте батон, добре утрамбовуючи начинку. Надішліть в холодильник на 3-4 годину. Смачного!