Фарширований авокадо в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю авокадо. Цей фрукт дуже корисний і смачний, якщо він, звичайно, стиглий. Дуже часто його фарширують різними начинками. Розповім про те, як приготувати фарширований авокадо в духовці.
Нафарширувати авокадо можна овочами, фруктами, додати сир і м'ясо. Дістаньте м'якоть, а готові тарілочки з авокадо використовуйте для подачі, а можна отриману масу покласти в тарталетки. Виглядає блюдо смачно і ефектно. Можна сміливо подати закуску на святковий стіл, на фуршет або на вечерю.
- Авокадо - 1 штука
- Готове куряче м'ясо - 50 грам
- Гриби - 2 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком
1. Розріжте авокадо навпіл, акуратно видаліть кісточку.
2. Скористайтеся ложкою і видалити всю м'якоть, не зашкодить собі Kozure.
3. Наріжте грибочки невеликими шматочками.
4. Натріть твердий сир на крупній тертці.
5. Подрібніть один зубчик часнику.
6. Відварене (копчене, смажене, запечене) куряче м'ясо наріжте шматочками.
7. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть гриби, обсмажте їх до золотистої скоринки.
8. Додайте до вже обсмаженою грибам подрібнений часник, готуйте ще 10-20 секунд.
9. Викладіть в сковороду курку і перемішайте
10. Додайте тертий сир, сіль і перець за смаком, перемішайте.
11. В останню чергу викладіть м'якоть авокадо і знову розмішайте.
12. Готову начинку викладіть в шкірку авокадо, прикрасьте блюдо часточкою лайма.
13. Запікайте авокадо в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Подавайте закуску відразу або після охолодження.