Рецепт Фарширований гусак в духовці фото

Фарширований гусак в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Гусь
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Для цього рецепта приготування фаршированого гусака в духовці хоч і доведеться витратити час, але при цьому зусиль ніяких не буде потрібно. А вже яким смачним і ситним вийде блюдо! гості зрадіють!

Як вид, класичний рецепт фаршированого гусака в духовці, напевно, так і називається, тому що в ньому нічого зайвого немає, - сувора класика, навіть спеції не рекомендують додавати. І, до речі, якщо хочете спростити рецепт ще більше, - відразу скажу, що варіант готування з яблуками, але без картоплі мені сподобався навіть більше. Так що тепер ваша черга, - купуйте пташку побільше, і приступайте до готування, адже тепер ви знаєте, як приготувати фаршированого гусака в духовці, я бачу, що нічого тут складного немає. Приємною готування!

  • Гусь - 1 штука
  • Яблука - 3 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
фарширований гусак в духовці - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Картопля і яблука добре вимиємо, а гусака розморозимо і позбавимо від нутрощів (якщо потрібно).
фарширований гусак в духовці - фото крок 2
2. Натираємо гусака від душі зовні і всередині сіллю і перцем.
фарширований гусак в духовці - фото крок 3
3. Моєму, чистимо і дрібно ріжемо картоплю. Відварюємо в підсоленій воді.
фарширований гусак в духовці - фото крок 4
4. Поки картопля вариться, - з яблук зрізаємо шкірку. Нарізаємо їх невеликими кубиками. Коли картопля звариться, - перемішаємо яблука з картоплею.
фарширований гусак в духовці - фото крок 5
5. Тепер гусака фаршируємо картоплею навпіл з яблуками. Можете трохи додати солі, перцю і приправ, якщо хочете.
фарширований гусак в духовці - фото крок 6
6. Sshivaem кінець, і випікаємо в розпеченій духовці 2 годину, періодично поливаючи зверху соком, що виділився.
фарширований гусак в духовці - фото крок 7
7. З готового гусака видалити нитки, красиво прикрасити - і можна подавати!

Схожі рецепти