Рецепт Фаршировані гогошари фото

Фаршировані гогошари
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
М'ясо, Овочі, Крупи, Баранина, Болгарський перець, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Смачний і соковитий фарширований перець сподобається всім вашим домашнім без винятку на обід і вечерю! Найкраще для такої страви купувати болгарські перці-гогошари - вони щільні, великі і м'ясисті.

Подавайте блюдо гарячим зі сметаною, нежирним майонезом або часниковим соусом. Тим, хто любить страви поситнее, можна запропонувати пару скибочок чорного або житнього хліба. Особливо смачні фаршировані гогошари під стакан домашнього червоного вина.

  • Баранина - 400 грам
  • Мал - 150 грам
  • Перець болгарський - 3-5 штук(Gogoshars)
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 4 щіпки
  • Лавровий лист - 2-3 штук
фаршировані гогошари - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
фаршировані гогошари - фото крок 2
Баранину промийте у воді, наріжте дрібними кубиками або перекрутити через м'ясорубку. Прогрійте сковороду, влийте на неї рослинне масло і викладіть баранину. Обсмажте протягом 5-6 хвилин.
фаршировані гогошари - фото крок 3
Влийте окріп, щоб він повністю покрив м'ясо і тушкуйте близько 20 хвилин, щоб воно стало м'яким. Додайте лаврове листя.
фаршировані гогошари - фото крок 4
Коли вода википить - можна додавати овочеві нарізки. Тому заздалегідь очистіть моркву і цибулю, промийте у воді. Наріжте дрібними кубиками.
фаршировані гогошари - фото крок 5
Висипати овочеві нарізки на сковороду.
фаршировані гогошари - фото крок 6
Додайте промитий рис і перемішайте. Підсмажте близько 2 хвилин, сіль і poperčite.
фаршировані гогошари - фото крок 7
Очистіть від насіння і промийте гогошари всередині і зовні. Начините їх приготованим фаршем.
фаршировані гогошари - фото крок 8
Викладіть перці в каструлю, проколіть їх ближче до низу ножем в декількох місцях. Один очищений перець наріжте скибочками і закрийте отвори начинених перців. Влийте воду до середини плодів і відваріть протягом 30 хвилин на помірному нагріванні.
фаршировані гогошари - фото крок 9
Готові фаршировані гогошари подайте гарячими до столу разом зі сметаною або нежирним майонезом.

Схожі рецепти