Фаршировані гогошари
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і соковитий фарширований перець сподобається всім вашим домашнім без винятку на обід і вечерю! Найкраще для такої страви купувати болгарські перці-гогошари - вони щільні, великі і м'ясисті.
Подавайте блюдо гарячим зі сметаною, нежирним майонезом або часниковим соусом. Тим, хто любить страви поситнее, можна запропонувати пару скибочок чорного або житнього хліба. Особливо смачні фаршировані гогошари під стакан домашнього червоного вина.
- Баранина - 400 грам
- Мал - 150 грам
- Перець болгарський - 3-5 штук(Gogoshars)
- Морква - 0, 5 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 4 щіпки
- Лавровий лист - 2-3 штук

Підготуйте зазначені інгредієнти.

Баранину промийте у воді, наріжте дрібними кубиками або перекрутити через м'ясорубку. Прогрійте сковороду, влийте на неї рослинне масло і викладіть баранину. Обсмажте протягом 5-6 хвилин.

Влийте окріп, щоб він повністю покрив м'ясо і тушкуйте близько 20 хвилин, щоб воно стало м'яким. Додайте лаврове листя.

Коли вода википить - можна додавати овочеві нарізки. Тому заздалегідь очистіть моркву і цибулю, промийте у воді. Наріжте дрібними кубиками.

Висипати овочеві нарізки на сковороду.

Додайте промитий рис і перемішайте. Підсмажте близько 2 хвилин, сіль і poperčite.

Очистіть від насіння і промийте гогошари всередині і зовні. Начините їх приготованим фаршем.

Викладіть перці в каструлю, проколіть їх ближче до низу ножем в декількох місцях. Один очищений перець наріжте скибочками і закрийте отвори начинених перців. Влийте воду до середини плодів і відваріть протягом 30 хвилин на помірному нагріванні.

Готові фаршировані гогошари подайте гарячими до столу разом зі сметаною або нежирним майонезом.