Рецепт Артишоки фаршировані фото

Артишоки фаршировані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Артишок
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Якщо ви хочете спробувати приготувати незвичайне, але дуже смачна страва, то фаршировані артишоки, безсумнівно, стануть правильним вибором. Вони виходять дуже соковитими і ситними.

Якщо вам цікаво, як приготувати артишоки фаршировані, і ви хочете здивувати своїх гостей смачним і незвичайним блюдом, просто дотримуйтесь порад з цього рецепта. Ви обов'язково заслужите похвалу, якщо приготуєте таку смакоту.

  • Артишок - 6 штук
  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Картопля - 6 штук
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
артишоки фаршировані - фото крок 1
Насамперед вам необхідно підготувати артишоки. Видаліть з них серцевину, попередньо вдягнувши на руки рукавички, так як від контакту з артишоками вони можуть потемніти. Покладіть інгредієнт в воду з лимонним соком.
артишоки фаршировані - фото крок 2
Розжарити сковороду з оливковою олією. Обсмажте на сильному вікні нарізану цибулю з фаршем. Потім додайте петрушку, сіль, спеції і тушкуйте до повної готовності.
артишоки фаршировані - фото крок 3
М'ясний сумішшю начините артишоки в центрі і між пелюстками.
артишоки фаршировані - фото крок 4
Почистіть і наріжте картоплю. Викладіть його в скороварку, полив рослинним маслом. Поверх картоплі викладіть фаршировані артишоки. Додайте трохи води, тушкуйте блюдо 20 хвилин до повної готовності.

Схожі рецепти