Рецепт Артишоки фаршировані фото

Артишоки фаршировані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Артишок
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви хочете спробувати приготувати незвичайне, але дуже смачна страва, то фаршировані артишоки, безсумнівно, стануть правильним вибором. Вони виходять дуже соковитими і ситними.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати артишоки фаршировані, і ви хочете здивувати своїх гостей смачним і незвичайним блюдом, просто дотримуйтесь порад з цього рецепта. Ви обов'язково заслужите похвалу, якщо приготуєте таку смакоту.

  • Артишок - 6 штук
  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Картопля - 6 штук
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
артишоки фаршировані - фото крок 1
Насамперед вам необхідно підготувати артишоки. Видаліть з них серцевину, попередньо вдягнувши на руки рукавички, так як від контакту з артишоками вони можуть потемніти. Покладіть інгредієнт в воду з лимонним соком.
артишоки фаршировані - фото крок 2
Розжарити сковороду з оливковою олією. Обсмажте на сильному вікні нарізану цибулю з фаршем. Потім додайте петрушку, сіль, спеції і тушкуйте до повної готовності.
артишоки фаршировані - фото крок 3
М'ясний сумішшю начините артишоки в центрі і між пелюстками.
артишоки фаршировані - фото крок 4
Почистіть і наріжте картоплю. Викладіть його в скороварку, полив рослинним маслом. Поверх картоплі викладіть фаршировані артишоки. Додайте трохи води, тушкуйте блюдо 20 хвилин до повної готовності.

Схожі рецепти