Артишоки фаршировані
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете спробувати приготувати незвичайне, але дуже смачна страва, то фаршировані артишоки, безсумнівно, стануть правильним вибором. Вони виходять дуже соковитими і ситними.
Якщо вам цікаво, як приготувати артишоки фаршировані, і ви хочете здивувати своїх гостей смачним і незвичайним блюдом, просто дотримуйтесь порад з цього рецепта. Ви обов'язково заслужите похвалу, якщо приготуєте таку смакоту.
- Артишок - 6 штук
- Фарш яловичий - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Картопля - 6 штук
- Сіль, спеції - За смаком
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
Насамперед вам необхідно підготувати артишоки. Видаліть з них серцевину, попередньо вдягнувши на руки рукавички, так як від контакту з артишоками вони можуть потемніти. Покладіть інгредієнт в воду з лимонним соком.
Розжарити сковороду з оливковою олією. Обсмажте на сильному вікні нарізану цибулю з фаршем. Потім додайте петрушку, сіль, спеції і тушкуйте до повної готовності.
М'ясний сумішшю начините артишоки в центрі і між пелюстками.
Почистіть і наріжте картоплю. Викладіть його в скороварку, полив рослинним маслом. Поверх картоплі викладіть фаршировані артишоки. Додайте трохи води, тушкуйте блюдо 20 хвилин до повної готовності.