Фарширована оселедець
(покроковий рецепт з фото)
Такий варіант приготування оселедця підійде для святкового столу або сімейної вечері, та й просто так, коли хочеться чогось незвичайного і смачного! дивіться, розповім, як приготувати оселедець!
Розповім вам, як приготувати дуже красиве і смачне блюдо "фарширована оселедець"! Для начинки можна використовувати різні добавки, беріть то, що ви любите. У мене сьогодні ніжна начинка з моркви і яйця, з додаванням горошку і пікантними нотками каперсів. Щоб начинка і риба добре тримали форму, я додаю желатин в майонез і рибку просочують желатином. Дивіться і пробуйте!
- Оселедець малосольний велика - 1 штука
- Варене яйце - 1 штука
- Варена морква - 0, 5 штуки
- Горошок консервований - 2 Ст. Ложки
- Каперси мариновані - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
- Желатин швидкорозчинний - 1 Чайна ложка
- Вода - 40 мілілітрів
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. Підготуйте оселедцеве філе: зніміть його з хребта, видаліть шкіру, кісточки. Очистіть яйце і морква, порубати дрібно кубиками.
3. Желатин залийте гарячою водою, розмішайте добре, щоб він повністю розчинився. Філе оселедцеве покладіть на плівку харчову, змастіть добре желатином за допомогою силіконової пензлика. Решта желатин з'єднайте з майонезом і перемішайте. Сіль, перець за смаком.
4. Для начинки з'єднайте яйце, морква, горошок, каперсами, гірчицю, майонез з желатином, сіль або перець за смаком. Перемішайте добре.
5. На одне філе викладіть акуратно всю начинку.
6. І накрийте другим філе. Пам'ятайте, що накривати краще товстої стороною спинки до тонкої реберної стороні, також хвостова частина до головного. Щоб рулет вийшов однаковим з двох сторін. Щільно обмотайте плівкою і приберіть в холод до подачі.
7. Через годинку закуска готова, можна пробувати!
8. Поріжте і пробуйте! приємного!