Рецепт Фарширована оселедець фото

Фарширована оселедець
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
На святковий стіл
Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Такий варіант приготування оселедця підійде для святкового столу або сімейної вечері, та й просто так, коли хочеться чогось незвичайного і смачного! дивіться, розповім, як приготувати оселедець!

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати дуже красиве і смачне блюдо"Фарширована оселедець" ! Для начинки можна використовувати різні добавки, беріть то, що ви любите. У мене сьогодні ніжна начинка з моркви і яйця, з додаванням горошку і пікантними нотками каперсів. Щоб начинка і риба добре тримали форму, я додаю желатин в майонез і рибку просочують желатином. Дивіться і пробуйте!

  • Оселедець малосольний велика - 1 штука
  • Варене яйце - 1 штука
  • Варена морква - 0, 5 штуки
  • Горошок консервований - 2 Ст. Ложки
  • Каперси мариновані - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
  • Желатин швидкорозчинний - 1 Чайна ложка
  • Вода - 40 мілілітрів
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
фарширована оселедець - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, приступимо!
фарширована оселедець - фото крок 2
2. Підготуйте оселедцеве філе: зніміть його з хребта, видаліть шкіру, кісточки. Очистіть яйце і морква, порубати дрібно кубиками.
фарширована оселедець - фото крок 3
3. Желатин залийте гарячою водою, розмішайте добре, щоб він повністю розчинився. Філе оселедцеве покладіть на плівку харчову, змастіть добре желатином за допомогою силіконової пензлика. Решта желатин з'єднайте з майонезом і перемішайте. Сіль, перець за смаком.
фарширована оселедець - фото крок 4
4. Для начинки з'єднайте яйце, морква, горошок, каперсами, гірчицю, майонез з желатином, сіль або перець за смаком. Перемішайте добре.
фарширована оселедець - фото крок 5
5. На одне філе викладіть акуратно всю начинку.
фарширована оселедець - фото крок 6
6. І накрийте другим філе. Пам'ятайте, що накривати краще товстої стороною спинки до тонкої реберної стороні, також хвостова частина до головного. Щоб рулет вийшов однаковим з двох сторін. Щільно обмотайте плівкою і приберіть в холод до подачі.
фарширована оселедець - фото крок 7
7. Через годинку закуска готова, можна пробувати!
фарширована оселедець - фото крок 8
8. Поріжте і пробуйте! приємного!

Схожі рецепти