Фарш з тушкованою капустою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім, як приготувати фарш з тушкованою капустою! знаю, що це блюдо часто готують в Німеччині і подають в традиційних пабах до пива. А мені здається, це краще блюдо до домашнього обіду з картоплею!
Розповідаю, як приготувати фарш з тушкованою капустою! Таке блюдо мені дуже подобається готувати і подавати разом з рисом, гречкою або картопляним пюре. Як то кажуть, це справжня кулінарна класика! Спробуйте, вам сподобається дуже! 
- Капуста - 700 грам
 - Фарш - 400 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Вода - 1 Склянка
 - Томати у власному соку - 150 грам (або 5 ст. L. Томатної пасти)
 - Спеції - За смаком
 - Морква - 1 штука
 - Перець солодкий - 0.5 штуки
 - Лавровий лист - 1 За смаком
 - Часник - 1 зубчик
 

1. Фарш розморозимо, цибуля, перець, часник і моркву подрібнити.

2. Додамо тепер фарш і овочі на сковорідку з олією. Обсмажити цю суміш на сковороді, поки рідина не виділиться і не випарується.

3. Тепер шаткуємо капусту, трохи мнемо її руками, додамо до фаршу і тушкуємо все разом на маленькому вогні під кришкою, вливши стакан води і додавши спеції.

4. Не забуваємо також помішувати час від часу. Коли капуста стане м'якою, блюдо готово! можна пробувати.