Рецепт Фарш з тушкованою капустою фото

Фарш з тушкованою капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Розповім, як приготувати фарш з тушкованою капустою! знаю, що це блюдо часто готують в Німеччині і подають в традиційних пабах до пива. А мені здається, це краще блюдо до домашнього обіду з картоплею!

Опис приготування:

Розповідаю, як приготувати фарш з тушкованою капустою! Таке блюдо мені дуже подобається готувати і подавати разом з рисом, гречкою або картопляним пюре. Як то кажуть, це справжня кулінарна класика! Спробуйте, вам сподобається дуже!

  • Капуста - 700 грам
  • Фарш - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Томати у власному соку - 150 грам (або 5 ст. L. Томатної пасти)
  • Спеції - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Перець солодкий - 0.5 штуки
  • Лавровий лист - 1 За смаком
  • Часник - 1 зубчик
фарш з тушкованою капустою - фото крок 1
1. Фарш розморозимо, цибуля, перець, часник і моркву подрібнити.
фарш з тушкованою капустою - фото крок 2
2. Додамо тепер фарш і овочі на сковорідку з олією. Обсмажити цю суміш на сковороді, поки рідина не виділиться і не випарується.
фарш з тушкованою капустою - фото крок 3
3. Тепер шаткуємо капусту, трохи мнемо її руками, додамо до фаршу і тушкуємо все разом на маленькому вогні під кришкою, вливши стакан води і додавши спеції.
фарш з тушкованою капустою - фото крок 4
4. Не забуваємо також помішувати час від часу. Коли капуста стане м'якою, блюдо готово! можна пробувати.

Схожі рецепти