Фарш з тушкованою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати фарш з тушкованою капустою! знаю, що це блюдо часто готують в Німеччині і подають в традиційних пабах до пива. А мені здається, це краще блюдо до домашнього обіду з картоплею!
Розповідаю, як приготувати фарш з тушкованою капустою! Таке блюдо мені дуже подобається готувати і подавати разом з рисом, гречкою або картопляним пюре. Як то кажуть, це справжня кулінарна класика! Спробуйте, вам сподобається дуже!
- Капуста - 700 грам
- Фарш - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Томати у власному соку - 150 грам (або 5 ст. L. Томатної пасти)
- Спеції - За смаком
- Морква - 1 штука
- Перець солодкий - 0.5 штуки
- Лавровий лист - 1 За смаком
- Часник - 1 зубчик
1. Фарш розморозимо, цибуля, перець, часник і моркву подрібнити.
2. Додамо тепер фарш і овочі на сковорідку з олією. Обсмажити цю суміш на сковороді, поки рідина не виділиться і не випарується.
3. Тепер шаткуємо капусту, трохи мнемо її руками, додамо до фаршу і тушкуємо все разом на маленькому вогні під кришкою, вливши стакан води і додавши спеції.
4. Не забуваємо також помішувати час від часу. Коли капуста стане м'якою, блюдо готово! можна пробувати.