Дуже смачна запіканка з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Потрібно приготувати на вечерю щось швидке, нескладне, смачне і корисне? Запіканка з капусти - то, що вам потрібно. Легка, тане в роті, капустяна запіканка - відмінне блюдо на вечерю для всієї родини.
З капусти можна приготувати дуже багато різних страв, для цього потрібні лише ще кілька інгредієнтів і ваша фантазія. Але якщо у вас мінімум продуктів, а вечерю готувати потрібно швидко, то наш рецепт капустяної запіканки вам знадобиться. Я розповім вам, як приготувати дуже смачну запіканку з капусти. Вона неймовірно легка, а ще корисна і ситна, та й нічого складного в приготуванні немає. Приготувавши таку просту, але смачну запіканку одного разу, ви однозначно будете готувати її не раз.
- Белокачаная капуста - 400 грам
- Молоко - 1/2 склянки
- Манька - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
Капусту потрібно дрібно нашаткувати. Додаємо сіль і злегка тиснемо руками.
Потім вбиваємо до капусти яйце, додаємо чорний мелений перець і перемішуємо добре.
В окремому посуді змішуємо молоко і манку.
І додаємо до цієї суміші розтоплене вершкове масло.
А тепер додаємо до капусти манно-молочну суміш і гарненько перемішуємо.
Потім перекладаємо все в форму, змащену маслом. Відправляємо форму з майбутньою запіканкою в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
Подавати таку запіканку можна і в холодному, і в гарячому вигляді зі сметаною або іншим соусом.