Дріжджове тісто в холодильнику
(покроковий рецепт з фото)
Дріжджове тісто в холодильнику - це дуже зручно і практично, адже ви можете в будь-який момент їм скористатися для приготування смачної домашньої випічки. Універсальний рецепт для всіх!
Розповім, як зробити дріжджове тісто в холодильнику. Слід перемішати зазначені інгредієнти до однорідності, щоб вийшла маса без грудочок. Отримане тісто кладемо в пакет і відправляємо в холодильник на кілька годин, там же його і зберігаємо. Все вкрай просто. Хай щастить!
- Борошно - 4 склянки
- Молоко - 0, 5 L
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
Засипаємо в глибоку миску борошно.
Вливаємо молоко.
Тепер вливаємо олію. Засипаємо цукор, сіль і дріжджі.
Перемішуємо тісто до однорідності.
Перекладаємо тісто в поліетиленовий пакет. Кладемо пакет в холодильник на 3 годину. Після закінчення часу тісто готове "до роботи"!