Домашня ковбаса в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, не здивую, якщо скажу, що готування в мультиварці - найдужчий спосіб нагодувати сім'ю! Навіть домашня ковбаса в мультиварці в домашніх умовах виходить корисною! Куряча і дуже смачна
Я думаю, що все любителя здорових, дієтичних закусок гідно оцінять мій простий рецепт домашньої ковбаси в мультиварці! Просто додайте менше сиру і більше овочів - і взагалі отримаєте чудове, малокалорійне блюдо! А взагалі, якщо у вас є скороварка, - можна готувати ще швидше, - просто встановіть парову вставку або силіконову пароварку, Вставте ковбасного дівоцтві, закрийте кришку, клапан теж закрийте, виберіть режим "м'ясо" - 15 хвилин. Дочекайтеся самовільного зниження тиску. А далі - як і в цьому рецепті приготування домашньої ковбаси в мультиварці, - ostuda і прохолодний. Готово!
- Куряча грудка - 500 грам
- Огірки мариновані - 50 грам
- Консервований перець - 50 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Окремо подрібнити курку, огірки і перці, а сир трьом на тертці. Змішаємо все це, додавши яйце. Найкраще все це проробляти блендером. Солимо, Поставка орегано і PERC. Я ще додала майонез і трохи борошна, але це необов'язково.
2. Тепер з цього фаршу формуємо ковбаску, обмотуємо її туго фольгою. В чашу пароварки (або мультиварки з функцією "на пару" ) викладаємо ковбасу, заливаємо знизу (не в парову корзину, а в саму чашу) 500 мл гарячої води. На пару готуємо 50 хвилин.
3. Потім виливаємо воду і витягуємо ковбасу. Остужаем, а потім потримаємо ще в холодильнику до повної готовності. Смачного!