Рецепт Домашня ковбаса в мультиварці фото

Домашня ковбаса в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Птах, Курка, Ковбаса, Куряча грудка
На обід
Страви у фользі

Напевно, не здивую, якщо скажу, що готування в мультиварці - найдужчий спосіб нагодувати сім'ю! Навіть домашня ковбаса в мультиварці в домашніх умовах виходить корисною! Куряча і дуже смачна

Я думаю, що все любителя здорових, дієтичних закусок гідно оцінять мій простий рецепт домашньої ковбаси в мультиварці! Просто додайте менше сиру і більше овочів - і взагалі отримаєте чудове, малокалорійне блюдо! А взагалі, якщо у вас є скороварка, - можна готувати ще швидше, - просто встановіть парову вставку або силіконову пароварку, Вставте ковбасного дівоцтві, закрийте кришку, клапан теж закрийте, виберіть режим "м'ясо" - 15 хвилин. Дочекайтеся самовільного зниження тиску. А далі - як і в цьому рецепті приготування домашньої ковбаси в мультиварці, - ostuda і прохолодний. Готово!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Огірки мариновані - 50 грам
  • Консервований перець - 50 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
домашня ковбаса в мультиварці - фото крок 1
1. Окремо подрібнити курку, огірки і перці, а сир трьом на тертці. Змішаємо все це, додавши яйце. Найкраще все це проробляти блендером. Солимо, Поставка орегано і PERC. Я ще додала майонез і трохи борошна, але це необов'язково.
домашня ковбаса в мультиварці - фото крок 2
2. Тепер з цього фаршу формуємо ковбаску, обмотуємо її туго фольгою. В чашу пароварки (або мультиварки з функцією "на пару" ) викладаємо ковбасу, заливаємо знизу (не в парову корзину, а в саму чашу) 500 мл гарячої води. На пару готуємо 50 хвилин.
домашня ковбаса в мультиварці - фото крок 3
3. Потім виливаємо воду і витягуємо ковбасу. Остужаем, а потім потримаємо ще в холодильнику до повної готовності. Смачного!

Схожі рецепти