Рецепт Домашня ковбаса в духовці фото

Домашня ковбаса в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо
На обід
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На сучасному ринку можна знайти спеціальні пакетики і з приправою для приготування домашньої ковбаси. Будь-яка домашня ковбаса готується традиційним способом. В даному рецепті ковбаса запікається.

Опис приготування:

Домашня ковбаса - це не тільки смачно, але і дуже корисно. Це закуска, приготована з натуральних інгредієнтів. Сьогодні кишку можна не використовувати, оскільки сучасні виробники приправ створили спеціальні мішечки для начинений домашніх ковбас.

  • Свинина - 2 кілограма
  • Сало - 400 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - За смаком
  • Приправи та сіль - За смаком
домашня ковбаса в духовці - фото крок 1
1. Якщо ви хочете побалувати себе і своїх близьких натуральної закускою - домашня ковбаса в духовці стане відмінним варіантом.
домашня ковбаса в духовці - фото крок 2
2. Для приготування ковбаси нам знадобиться м'ясорубка. Перекручуємо свинину і цибулю. Краще взяти решітку середнього помелу.
домашня ковбаса в духовці - фото крок 3
3. Додаємо зелень, сіль і спеції за смаком. Також обов'язково потрібно видавити часник і додати за смаком.
домашня ковбаса в духовці - фото крок 4
4. У пакетиках з приправою є спеціальні мішечки для начинені фаршем. Їх ми будемо використовувати замість кишки.
домашня ковбаса в духовці - фото крок 5
5. Тепер наші ковбаски відправляємо в духовку, загорнувши їх в фольгу. Запікаємо близько тридцяти хвилин при температурі 180 градусів.
домашня ковбаса в духовці - фото крок 6
6. Ось така домашня ковбаса в духовці вийшла. Нарізаємо і подаємо в гарячому або холодному вигляді.

Схожі рецепти