Домашня ковбаса в духовці
(покроковий рецепт з фото)
На сучасному ринку можна знайти спеціальні пакетики і з приправою для приготування домашньої ковбаси. Будь-яка домашня ковбаса готується традиційним способом. В даному рецепті ковбаса запікається.
Домашня ковбаса - це не тільки смачно, але і дуже корисно. Це закуска, приготована з натуральних інгредієнтів. Сьогодні кишку можна не використовувати, оскільки сучасні виробники приправ створили спеціальні мішечки для начинений домашніх ковбас.
- Свинина - 2 кілограма
- Сало - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - За смаком
- Приправи та сіль - За смаком
1. Якщо ви хочете побалувати себе і своїх близьких натуральної закускою - домашня ковбаса в духовці стане відмінним варіантом.
2. Для приготування ковбаси нам знадобиться м'ясорубка. Перекручуємо свинину і цибулю. Краще взяти решітку середнього помелу.
3. Додаємо зелень, сіль і спеції за смаком. Також обов'язково потрібно видавити часник і додати за смаком.
4. У пакетиках з приправою є спеціальні мішечки для начинені фаршем. Їх ми будемо використовувати замість кишки.
5. Тепер наші ковбаски відправляємо в духовку, загорнувши їх в фольгу. Запікаємо близько тридцяти хвилин при температурі 180 градусів.
6. Ось така домашня ковбаса в духовці вийшла. Нарізаємо і подаємо в гарячому або холодному вигляді.