Цукерки «сердечка»
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт цукерок "сердечка" я зазвичай використовую для випадків, коли треба прикрасити торт або пиріг. Але і в якості десерту на вечірці або фуршеті будуть оригінально і красиво виглядати!
Взагалі, зі свого досвіду скажу, що цей рецепт приготування цукерок "сердечка", хоч і є дійсно простим, вимагає посидючості. Так, так, вся справа в тому самому вирізання сердечок і готового желе. Тому раджу вам купити і з'їсти коробочку шоколадок в формі сердечок, і в звільнилася форму вже заливати желе. І простіше, і швидше! Але а поки що поділюся, так би язикати, класичним рецептом цукерок "сердечка"!
- Сік - 1 Склянка (сік беремо червоного або рожевого кольору, - вишневий або красносмородіновий відмінно підійде! )
- Желатин - 15 грам
- Цукор - 60 грам (за смаком)
1. Сік змішаємо з цукром, трохи подогреем, щоб цукор весь розчинився. Желатин розводимо в солодкому соку, як зазначено на упаковці.
2. Наш розчин, якщо в ньому все ще плавають крупинки желатину після зазначеного часу настоювання, трохи підігріваємо. І коли вже все розтане - в холодильник до готовності.
3. А тепер акуратно вирізаємо сердечка з желе! Красиво їх викладаємо - і можна подавати!