Рецепт Цукерки «сердечка» фото

Цукерки «сердечка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Шоколад, Сало
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
Для дітей, Фуршет
Десерти, Желе, Цукерки

Цей простий рецепт цукерок "сердечка" я зазвичай використовую для випадків, коли треба прикрасити торт або пиріг. Але і в якості десерту на вечірці або фуршеті будуть оригінально і красиво виглядати!

Взагалі, зі свого досвіду скажу, що цей рецепт приготування цукерок "сердечка", хоч і є дійсно простим, вимагає посидючості. Так, так, вся справа в тому самому вирізання сердечок і готового желе. Тому раджу вам купити і з'їсти коробочку шоколадок в формі сердечок, і в звільнилася форму вже заливати желе. І простіше, і швидше! Але а поки що поділюся, так би язикати, класичним рецептом цукерок "сердечка"!

  • Сік - 1 Склянка (сік беремо червоного або рожевого кольору, - вишневий або красносмородіновий відмінно підійде! )
  • Желатин - 15 грам
  • Цукор - 60 грам (за смаком)
цукерки
1. Сік змішаємо з цукром, трохи подогреем, щоб цукор весь розчинився. Желатин розводимо в солодкому соку, як зазначено на упаковці.
цукерки
2. Наш розчин, якщо в ньому все ще плавають крупинки желатину після зазначеного часу настоювання, трохи підігріваємо. І коли вже все розтане - в холодильник до готовності.
цукерки
3. А тепер акуратно вирізаємо сердечка з желе! Красиво їх викладаємо - і можна подавати!

Схожі рецепти