Рецепт Імбирні пряники «сердечка» фото

Імбирні пряники «сердечка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Імбир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл , День закоханих
Випічка , Солодке , Пряники
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Симпатичні пряники у вигляді сердечок. Приємний аромат імбиру надає пікантності випічці. Пряники легко готувати і перелік інгредієнтів мінімальний. Спробуйте, виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Пряники духмяні і дуже смачні. Глазур ніжно-рожевого кольору, приготовлена ​​на основі соку червоної смородини. Як загусник желатин. Глазур швидко застигає, тому її потрібно теплою помістити в кулінарний мішок і швидко покрити пряники, поки желатин НЕ загус.

  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Склянка(1/3 склянки - в тісто, 2/3 склянки - для приготування глазурі)
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 40 мілілітрів
  • Настоянка - 1 Ст. Ложка
  • Борошно цільнозернове - 220-240 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода гашене - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Желатин - 1 Чайна ложка
  • Сік червоної смородини - 40 мілілітрів
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Імбир сухий мелений - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
імбирні пряники
Підготуємо інгредієнти.
імбирні пряники
У миску відправляємо цукор, сіль і яйце. Все збиваємо міксером.
імбирні пряники
Додаємо олію і настоянку. Продовжуємо збивати.
імбирні пряники
Насипаємо мелені прянощі. Імбир і корицю.
імбирні пряники
Додаємо мед.
імбирні пряники
Додаємо борошно і гашене соду. Замішуємо тісто, підсипаючи борошно невеликими порціями. Ми залишаємо тісто відпочити на 20-30 хвилин.
імбирні пряники
Розкачуємо тісто і вирізаємо пряники у формі сердечок.
імбирні пряники
Перекладаємо сердечка на деко покритий пекарської папером і відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо 10 хвилин, при температурі 180 градусів.
імбирні пряники
У каструлю насипаємо цукор і виливаємо сік червоної смородини. Ставимо на малий вогонь. Розігріваємо і помішувати до повного розчинення цукру.
імбирні пряники
У желатин наливаємо ложку води і залишаємо на 5 хвилин .
імбирні пряники
Пряники готові. Разом з пергаментом перекладаємо їх на стіл.
імбирні пряники
Цукор розчинився в соку смородини. Додаємо в каструлю желатин і збиваємо міксером пару хвилин. Виходить світло-рожева глазур.
імбирні пряники
Перекладаємо глазур в кулінарний мішок і покриваємо пряники. Глазур сохне близько години.
імбирні пряники
Пряники"Серденька" готові. Пригощайтеся!

Схожі рецепти