Cпагетті з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Проста домашня їжа часом буває смачніше будь-якої ресторанної. Пропоную чудове блюдо, яке підійде і на обід, і на вечерю - спагетті з ковбасою і зеленню. Смачно і дуже просто!
Перед вами простий рецепт приготування спагетті з ковбасою. Блюдо прекрасно підходить для початківців кулінарів, який люблять смачно і ситно поїсти. Готується все гранично просто. Так що дивіться, як приготувати спагетті з ковбасою.
- Вода - 1 літр
- Спагеті - 300 грам
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Варена ковбаса - 300 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
Підготуємо необхідні інгредієнти.
У каструлю вливаємо холодну воду, кип'ятимо її, додавши сіль. Опустіть в воду спагетті, варіть їх 6-8 хвилин на повільному вогні.
Перекладіть готові спагетті в друшляк, промийте їх під холодною водою.
У сковороду налийте олію, додайте макарони і ковбасу, порізану кубиками. Перемішайте і обсмажте до готовності ковбаси.
Присипте блюдо подрібненою зеленню і подавайте до столу. Смачного!