Cпагетті з грибами і панчеттой
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім! Якщо ви любите спагетті і хочете урізноманітнити звичний рецепт чимось новеньким, то сьогодні вам пощастило! Я хочу розповісти вам, як приготувати спагетті з грибами і панчеттой. Поїхали!
Тепер ви знаєте, як приготувати смачну і ситне блюдо на обід і вечерю. Спагеті з грибами і панчеттой є відмінним блюдом для всієї родини. Воно ароматне, незвичайне і прекрасно урізноманітнює ваш звичний раціон. Обов'язково експериментуйте зі смаком
- Спагеті - 400 грам
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Гриби - 400 грам
- Тунець - 75 грам
- Яйця - 3 штуки
- Рубана петрушка - 50 грам
- Пармезан - 50 грам
1
Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді відповідно до вказівок на упаковці.
2
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість оливкової олії. Гриби промиваємо та нарізаємо тонкими скибочками. Панчетту також нарізаємо і починаємо обсмажувати все на рослинному маслі до тих пір, поки панчетта не набуде хрустку скоринку. На це піде 5-6 хвилин.
3
Готові спагетті витягаємо з води, промиваємо і відкладаємо.
Яйця збиваємо в окремій ємності з сіллю до однорідності. Потім в сковороду з грибами і панчеттой відправляємо спагетті, яйця і петрушку, ретельно все перемішуємо, щоб яєчна маса застигла.
Яйця збиваємо в окремій ємності з сіллю до однорідності. Потім в сковороду з грибами і панчеттой відправляємо спагетті, яйця і петрушку, ретельно все перемішуємо, щоб яєчна маса застигла.
4
Посипаємо спагетті тертим сиром і спеціями, подаємо до столу. Смачного!