Брокколі з панчеттой
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо присвячується любителям красивих сніданків! Брокколі з панчеттой, волоськими горіхами і яйцями - це дуже гарне поєднання. Також ви можете зробити собі легку вечерю, подав блюдо к столу.
Перед вами - простий рецепт приготування брокколі з панчеттой. Таке блюдо стане ідеальним сніданком або вечерею, який запам'ятається на довго. Просто і в той же час незвично, а головне, що готується дуже швидко. Панчетту в даному рецепті легко замінює куряча грудинка. Хай щастить!
- Брокколі - 1 штука (коб)
- Тунець - 150 грам
- Горіхи волоські - 1 штука (жменю)
- Яйця - 2 штуки
- Лимон - 1/2 штуки
- Оцет - За смаком
- Сіль - За смаком
Брокколі промийте, розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Потім відразу ж опустіть в крижану воду.
Закип'ятіть в каструлі воду, додавши туди сіль і оцет. Зробіть по центру виделкою вир, акуратно вбийте в окріп яйце. Варіть 3 хвилини, потім виймайте. Таку ж процедуру проробляємо з другим яйцем.
Відразу після варіння яйця опускаються в крижану воду.
На сковороді розігріваємо олію. Кладемо панчетту брокколі і горіхи.
Видавлюємо лимонний сік. roza_ker 5 хвилин.
Розкладаємо страву по тарілках. Зверху прикрашаємо яйцями. Смачного!