Баранина з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Мені весь час на вечерю хочеться зробити для свого сім'ї якесь нове блюдо. Та таке, щоб наситило все голодні роти до самого ранку! На цей раз опишу, як приготувати баранину з брокколі.
Блюдо будемо гасити на повільному вогні. М'ясо стане м'яким і добре просочиться овочевим соком. Буде дуже ситне гаряче, яке сподобається багатьом. Інгредієнти будемо різати крупно, це виглядає дуже ефектно. А ще це корисно, адже зберігається більше Мікроеліменти з вітамінами.
- Баранина - 600 грам
- Брокколі - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Печериці або портобелло - 4 штуки
- Корінь пастернаку - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Овочевий бульйон - 200 мілілітрів
- Лавровий лист - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Розмарин - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо помийте, очистіть від зайвих жилок і нарубати великими шматками. Обсмажте на сильному вогні до золотистого кольору. Потім влийте бульйон з сіллю і тушкуйте на повільному два години під кришкою.
Через 2 години візьміть все трави, складіть їх в тканинний пакетик, щоб потім його дістати. Морква і пастернак очистіть, помийте і крупно наріжте. Все разом додайте до баранини. Чи не заважаючи, готуйте ще годину.
Брокколі і гриби помийте і наріжте. Додайте їх до решти інгредієнтів в сковороду. Вимкніть вогонь і просто залиште під кришкою на півгодини.
Після цього можна подавати блюдо, не забувши витягнути мішечок з травами. Смачного!