Рецепт Баранина з брокколі фото

Баранина з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Баранина , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Мені весь час на вечерю хочеться зробити для свого сім'ї якесь нове блюдо. Та таке, щоб наситило все голодні роти до самого ранку! На цей раз опишу, як приготувати баранину з брокколі.

Опис приготування:

Блюдо будемо гасити на повільному вогні. М'ясо стане м'яким і добре просочиться овочевим соком. Буде дуже ситне гаряче, яке сподобається багатьом. Інгредієнти будемо різати крупно, це виглядає дуже ефектно. А ще це корисно, адже зберігається більше Мікроеліменти з вітамінами.

  • Баранина - 600 грам
  • Брокколі - 1 штука
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Печериці або портобелло - 4 штуки
  • Корінь пастернаку - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Овочевий бульйон - 200 мілілітрів
  • Лавровий лист - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Розмарин - За смаком
  • Сіль - За смаком
баранина з брокколі - фото крок 1
М'ясо помийте, очистіть від зайвих жилок і нарубати великими шматками. Обсмажте на сильному вогні до золотистого кольору. Потім влийте бульйон з сіллю і тушкуйте на повільному два години під кришкою.
баранина з брокколі - фото крок 2
Через 2 години візьміть все трави, складіть їх в тканинний пакетик, щоб потім його дістати. Морква і пастернак очистіть, помийте і крупно наріжте. Все разом додайте до баранини. Чи не заважаючи, готуйте ще годину.
баранина з брокколі - фото крок 3
Брокколі і гриби помийте і наріжте. Додайте їх до решти інгредієнтів в сковороду. Вимкніть вогонь і просто залиште під кришкою на півгодини.
баранина з брокколі - фото крок 4
Після цього можна подавати блюдо, не забувши витягнути мішечок з травами. Смачного!

Схожі рецепти