Рецепт Баранина з брокколі фото

Баранина з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Баранина, Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Мені весь час на вечерю хочеться зробити для свого сім'ї якесь нове блюдо. Та таке, щоб наситило все голодні роти до самого ранку! На цей раз опишу, як приготувати баранину з брокколі.

Блюдо будемо гасити на повільному вогні. М'ясо стане м'яким і добре просочиться овочевим соком. Буде дуже ситне гаряче, яке сподобається багатьом. Інгредієнти будемо різати крупно, це виглядає дуже ефектно. А ще це корисно, адже зберігається більше Мікроеліменти з вітамінами.

  • Баранина - 600 грам
  • Брокколі - 1 штука
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Печериці або портобелло - 4 штуки
  • Корінь пастернаку - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Овочевий бульйон - 200 мілілітрів
  • Лавровий лист - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Розмарин - За смаком
  • Сіль - За смаком
баранина з брокколі - фото крок 1
М'ясо помийте, очистіть від зайвих жилок і нарубати великими шматками. Обсмажте на сильному вогні до золотистого кольору. Потім влийте бульйон з сіллю і тушкуйте на повільному два години під кришкою.
баранина з брокколі - фото крок 2
Через 2 години візьміть все трави, складіть їх в тканинний пакетик, щоб потім його дістати. Морква і пастернак очистіть, помийте і крупно наріжте. Все разом додайте до баранини. Чи не заважаючи, готуйте ще годину.
баранина з брокколі - фото крок 3
Брокколі і гриби помийте і наріжте. Додайте їх до решти інгредієнтів в сковороду. Вимкніть вогонь і просто залиште під кришкою на півгодини.
баранина з брокколі - фото крок 4
Після цього можна подавати блюдо, не забувши витягнути мішечок з травами. Смачного!

Схожі рецепти