Човники з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом простий закуски з авокадо. Ніжний і вершковий смак авокадо прекрасно поєднується з соковитими, хрусткими овочами. Обов'язково спробуйте!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати човники з авокадо. Авокадо для цього рецепта повинен бути стиглим і м'яким. Ідеально підійде сорт хасс. У начинку ще можна додати маслини або оливки. Подавайте човники з авокадо порційно, перед основною стравою і насолоджуєтеся смаком!
- Авокадо - 1 штука
- Помідор - 1/2 штуки
- Огірок - 1/2 штуки
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Лимон - 1/2 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку.
Видаліть ложкою м'якоть (не всю) і роздушіть виделкою в пюре.
Огірок, помідор і червону цибулю наріжте на маленькі кубики. Каперси теж дрібно покришите.
Змішайте пюре з авокадо і овочі. Додайте лимонний сік, сіль і poperčite.
Наповніть половинки авокадо начинкою.
Човники з авокадо готові, смачного!