Чебуреки з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Чебуреки з яйцем? Хіба такі бувають? бувають! При цьому вони дуже смачні і прості в приготуванні. А начинка буде не тільки з яйцем, але ще і з його вічним супутником, зеленою цибулею.
Рецепт приготування чебуреків дуже простий, причому, рецепт тесту універсальний, підходить для будь-яких чебуреків. Дотримуйтесь покроковим підказкам і готуйте із задоволенням!
- Борошно - 300 грам(275 грам в тісто, 25 грам на підпис)
- Сіль - 2 щіпки
- Вода - 115 мілілітрів (окріп)
- Вершкове масло - 10 грам
- Яйце - 4 штуки(1 яйце в тісто, 3 яйця в начинку)
- Рослинна олія - 100 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля - 100 грам
Підготуйте інгредієнти.
Просійте борошно, додайте дрібку солі.
Влийте окріп і розмішайте.
Збовтайте яйце, додайте в нього розтоплене або розм'якшене вершкове масло.
Додайте яєчно-масляну суміш в борошно, замісіть тісто.