Чебуреки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Справжні соковиті чебуреки як на морі! А з цим рецептом чебуреків на сковороді ви зможете їх легко і вдома приготувати. Дивимося і запам'ятовуємо!
Чебуреки можна готувати з різною начинкою, м'ясний або овочевий. Мені найбільше подобаються чебуреки з сиром і овочами, на морі їх називали сварками. Для приготування чебуреків на сковороді для початку замісити тісто. У воді розведіть масло рослинне і соняшникова, додайте яйце, втручайтеся борошно поступово. Тісто має вийде м'яким, але не рідким, до рук не прилипати. Далі дивимося рецепт з фото.
- Вода - 0, 5 L
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 6-7 склянок
- Бринза або сир - 200-300 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Перець - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Дрібно поріжте помідори, перець червоний, цибуля. Змішайте з сиром (найкраще використовувати бринзу).
Натріть сир твердий на тертці, додайте до основної маси. Можна також трохи майонезу додати. Посолити і поперчити.
Розкачуємо тісто колом, викладаємо на одну половину начинку тонким шаром, закриваємо другою половиною. Добре заліпити кінці.
Починаємо смажити: в глибоку сковороду налийте масла рослинного. Обсмажуємо з двох сторін, до золотистого кольору.
Ось і готові наші смачні чебуреки на сковороді! Подаємо прямо з печі. Смачного!