Рецепт Чебуреки на пиві фото

Чебуреки на пиві
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На природу
Випічка

Хрусткі і соковиті чебуреки у багатьох асоціюються з фастфудом. Побалуйте свою сім'ю або друзів смачним рецептом, як приготувати чебуреки на пиві. Випічка виходить рум'яної і дуже смачною.

Крім м'ясної начинки чебуреки можна готувати з овочами, з сиром, із зеленню, з грибами, а також з солодкими начинками. Але найбільш традиційний рецепт - це все-таки м'ясний фарш. Головне - зробити правильну начинку з ідеальним поєднанням лука і м'яса, а також дуже часто додають шматочок масла, завдяки чому виходить соковита випічка. Чебуреки краще подавати гарячими.

  • Пиво темне - 250 мілілітрів
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Фарш - 300 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Мелений перець - За смаком
  • Соняшникова олія - 250 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
чебуреки на пиві - фото крок 1
1. Забиваємо в миску яйця, додаємо сіль і заздалегідь просіяне борошно, вливаємо пиво і замішуємо тісто. Ми залишаємо тісто на 20 хвилин при кімнатній температурі.
чебуреки на пиві - фото крок 2
2. Цибулю і часник чистимо, натираємо на тертці, додаємо їх до фаршу і перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку.
чебуреки на пиві - фото крок 3
3. Відпочиле тісто поділяємо на невеликі шматочки, розгортаємо кожен тонко в невелике коло, на одну сторону кладемо трохи начинки, а зверху - шматочок масла.
чебуреки на пиві - фото крок 4
4. Накриваємо другою половиною кола і виделкою защипуємо по краях.
чебуреки на пиві - фото крок 5
5. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо трохи соняшникової олії і на розпеченій поверхні обсмажуємо чебуреки з двох сторін до рум'яної скоринки.
чебуреки на пиві - фото крок 6
6. Готові чебуреки викладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир, і подаємо до столу гарячими.

Схожі рецепти