Чебуреки на пиві
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі і соковиті чебуреки у багатьох асоціюються з фастфудом. Побалуйте свою сім'ю або друзів смачним рецептом, як приготувати чебуреки на пиві. Випічка виходить рум'яної і дуже смачною.
Крім м'ясної начинки чебуреки можна готувати з овочами, з сиром, із зеленню, з грибами, а також з солодкими начинками. Але найбільш традиційний рецепт - це все-таки м'ясний фарш. Головне - зробити правильну начинку з ідеальним поєднанням лука і м'яса, а також дуже часто додають шматочок масла, завдяки чому виходить соковита випічка. Чебуреки краще подавати гарячими.
- Пиво темне - 250 мілілітрів
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Фарш - 300 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Мелений перець - За смаком
- Соняшникова олія - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 1 штука
1. Забиваємо в миску яйця, додаємо сіль і заздалегідь просіяне борошно, вливаємо пиво і замішуємо тісто. Ми залишаємо тісто на 20 хвилин при кімнатній температурі.
2. Цибулю і часник чистимо, натираємо на тертці, додаємо їх до фаршу і перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку.
3. Відпочиле тісто поділяємо на невеликі шматочки, розгортаємо кожен тонко в невелике коло, на одну сторону кладемо трохи начинки, а зверху - шматочок масла.
4. Накриваємо другою половиною кола і виделкою защипуємо по краях.
5. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо трохи соняшникової олії і на розпеченій поверхні обсмажуємо чебуреки з двох сторін до рум'яної скоринки.
6. Готові чебуреки викладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир, і подаємо до столу гарячими.