Рецепт Чебуреки на горілці фото

Чебуреки на горілці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Яловичина , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На природу , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Щоб чебуреки вийшли ідеальними, хрусткими зовні і м'якими всередині, в тісто потрібно додати трохи горілки. Такий простий секрет, але він зробить їх справді ідеальними. Пробуйте приготувати!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами цікавою ідеєю, як приготувати чебуреки на горілці з соковитою начинкою. Крім традиційних м'яса і цибулі, пропоную додати трохи свіжої зелені і майонезу. Несподівано? Майонез робить начинку ніжною і апетитною, а в готових чебуреках практично не відчувається.

  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка(+ для смаження)
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0.5 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 склянки (приблизно)
  • М'ясо - 450 грам (свинина + яловичина)
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Цибулина - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
чебуреки на горілці - фото крок 1
1. Для початку потрібно зайнятися тестом. У глибоку миску вбийте яйця і додайте молоко. Влийте трохи рослинного масла.
чебуреки на горілці - фото крок 2
2. Додайте горілку.
чебуреки на горілці - фото крок 3
3. І сіль.
чебуреки на горілці - фото крок 4
4. Всипати невеликими порціями просіяне борошно, замішуючи тісто.
чебуреки на горілці - фото крок 5
5. Перекладіть його на присипану борошном поверхню і як слід вимісіть руками. Залиште на час, накривши рушником або плівкою.
чебуреки на горілці - фото крок 6
6. А поки тісто"відпочиває" , можна зайнятися начинкою. М'ясо вимийте, обсушити, пропустіть через м'ясорубку. Додайте подрібнений часник, перець, Сіль і перець.
чебуреки на горілці - фото крок 7
7. Очистіть цибулину, подрібніть в блендері або м'ясорубці і викладіть в мисочку.
чебуреки на горілці - фото крок 8
8. Додайте для соковитості майонез. Вимийте і висушіть невеликий пучок петрушки. Подрібніть і додайте у фарш.
чебуреки на горілці - фото крок 9
9. Все ретельно перемішайте. Якщо фарш здається сухуватим, можна додати трохи водички.
чебуреки на горілці - фото крок 10
10. Отщіпніте невеликий шматочок тесту і розкачати його. На одну половину викладіть начинку.
чебуреки на горілці - фото крок 11
11. Акуратно згорніть і защипніть краю.
чебуреки на горілці - фото крок 12
12. Ось такі апетитні чебуречкі виходять.
чебуреки на горілці - фото крок 13
13. Залишиться тільки розігріти на сковороді рослинне масло і обсмажити чебуреки на середньому вогні до рум'яності. Після викладіть їх на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла, і можна подавати до столу.

Схожі рецепти