Чебуреки на горілці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб чебуреки вийшли ідеальними, хрусткими зовні і м'якими всередині, в тісто потрібно додати трохи горілки. Такий простий секрет, але він зробить їх справді ідеальними. Пробуйте приготувати!
Хочу поділитися з вами цікавою ідеєю, як приготувати чебуреки на горілці з соковитою начинкою. Крім традиційних м'яса і цибулі, пропоную додати трохи свіжої зелені і майонезу. Несподівано? Майонез робить начинку ніжною і апетитною, а в готових чебуреках практично не відчувається.
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка(+ для смаження)
- Горілка - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0.5 Ст. Ложки
- Борошно - 3 склянки (приблизно)
- М'ясо - 450 грам (свинина + яловичина)
- Часник - 3-4 зубчиків
- Цибулина - 1 штука
- Перець - За смаком
- Паприка - За смаком
- Зелень - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки
1. Для початку потрібно зайнятися тестом. У глибоку миску вбийте яйця і додайте молоко. Влийте трохи рослинного масла.
2. Додайте горілку.
3. І сіль.
4. Всипати невеликими порціями просіяне борошно, замішуючи тісто.
5. Перекладіть його на присипану борошном поверхню і як слід вимісіть руками. Залиште на час, накривши рушником або плівкою.
6. А поки тісто "відпочиває", можна зайнятися начинкою. М'ясо вимийте, обсушити, пропустіть через м'ясорубку. Додайте подрібнений часник, перець, Сіль і перець.
7. Очистіть цибулину, подрібніть в блендері або м'ясорубці і викладіть в мисочку.
8. Додайте для соковитості майонез. Вимийте і висушіть невеликий пучок петрушки. Подрібніть і додайте у фарш.
9. Все ретельно перемішайте. Якщо фарш здається сухуватим, можна додати трохи водички.
10. Отщіпніте невеликий шматочок тесту і розкачати його. На одну половину викладіть начинку.
11. Акуратно згорніть і защипніть краю.
12. Ось такі апетитні чебуречкі виходять.
13. Залишиться тільки розігріти на сковороді рослинне масло і обсмажити чебуреки на середньому вогні до рум'яності. Після викладіть їх на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла, і можна подавати до столу.