Яловичина, маринована в горілці
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт з розряду "нетрудомісткий" - мінімум продуктів, а результат порадує, із застереженням на любителя сирого в'яленого м'яса. Однозначно, подобається не всім, але спробувати варто!
Яловичина в маринаді з горілки - це відмінна закуска на святковий стіл. Така нарізка точно прикрасить будь-яке торжество. Як правильно приготувати яловичину, мариновану в горілці я з вами поділюся.
- Яловичина - 1 кілограм
- Горілка - 250 мілілітрів
- Сіль - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Чорний перець - 1 Ст. Ложка
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Візьміть пакет для заморожування продуктів, вставте його в ємність, в якій будете маринувати м'ясо. У пакет покладіть цукор, сіль і перець горошком.
Налийте соняшникову олію і горілку. Ретельно все перемішайте всередині пакету.
Покладіть м'ясо в пакет.
Пакет добре зав'яжіть. Приберіть м'ясо в холодильник на 3 дня. Протягом 3-х днів по кілька разів на день м'ясо перевертайте і струшуйте пакет, щоб воно рівномірно промаринувалося.
Через 3 дня готове м'ясо дістаньте з маринаду, не обполіскувати.
Умочіть паперовими рушниками.
Наріжте м'ясо тоненькими шматочками.
М'ясо готове.
Аромату і смаку горілки не присутній. М'ясо без праці нарізається тоненькими шматочками.
Пригощайтеся, смачного!
Аромату і смаку горілки не присутній. М'ясо без праці нарізається тоненькими шматочками.
Пригощайтеся, смачного!