Рецепт Яловичина, маринована в горілці фото

Яловичина, маринована в горілці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Яловичина
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Цей рецепт з розряду "нетрудомісткий" - мінімум продуктів, а результат порадує, із застереженням на любителя сирого в'яленого м'яса. Однозначно, подобається не всім, але спробувати варто!

Яловичина в маринаді з горілки - це відмінна закуска на святковий стіл. Така нарізка точно прикрасить будь-яке торжество. Як правильно приготувати яловичину, мариновану в горілці я з вами поділюся.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Горілка - 250 мілілітрів
  • Сіль - 100 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Чорний перець - 1 Ст. Ложка
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
яловичина, маринована в горілці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
яловичина, маринована в горілці - фото крок 2
Візьміть пакет для заморожування продуктів, вставте його в ємність, в якій будете маринувати м'ясо. У пакет покладіть цукор, сіль і перець горошком.
яловичина, маринована в горілці - фото крок 3
Налийте соняшникову олію і горілку. Ретельно все перемішайте всередині пакету.
яловичина, маринована в горілці - фото крок 4
Покладіть м'ясо в пакет.
яловичина, маринована в горілці - фото крок 5
Пакет добре зав'яжіть. Приберіть м'ясо в холодильник на 3 дня. Протягом 3-х днів по кілька разів на день м'ясо перевертайте і струшуйте пакет, щоб воно рівномірно промаринувалося.
яловичина, маринована в горілці - фото крок 6
Через 3 дня готове м'ясо дістаньте з маринаду, не обполіскувати.
яловичина, маринована в горілці - фото крок 7
Умочіть паперовими рушниками.
яловичина, маринована в горілці - фото крок 8
Наріжте м'ясо тоненькими шматочками.
яловичина, маринована в горілці - фото крок 9
М'ясо готове.
Аромату і смаку горілки не присутній. М'ясо без праці нарізається тоненькими шматочками.
Пригощайтеся, смачного!

Схожі рецепти