Рецепт Chebupeli фото

Chebupeli
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Свинина, Яловичина
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати чебупелі. Блюдо з цікавою назвою є досить нескладним. У приготуванні беруть участь такі інгредієнти, як м'ясний фарш і тісто. Приступимо і спробуємо!

Назва "чебупелі" походить від двох слів, як ви вже змогли здогадатися. 1 - çebureki, оскільки спосіб приготування - жарка на сковороді. 2 - пельмені, т.К. Чебуреки у нас розміром з пельмені, тобто, зовсім невеликі. А в загальному - смачне і дуже миле на вигляд страва!

  • Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 200 грам
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Вода гаряча - 250 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне рафіноване - 150 мілілітрів
Chebupeli - фото крок 1
Борошно заливаємо окропом і досипати солі. Розмішуємо, чекаємо, поки маса трохи охолоне. Після вливаємо олію. Вимішуємо тісто, прибираємо на півгодини в холод.
Chebupeli - фото крок 2
М'ясо перемелює в м'ясорубці. Змішуємо з порубаним дрібно цибулькою, доливаємо молока і кладемо улюблені спеції. Фарш готовий.
Chebupeli - фото крок 3
Розкачуємо тісто досить тонким шаром, приблизно в пару міліметрів. Вирізаємо за допомогою чашки або склянки рівні кружечки.
Chebupeli - фото крок 4
Викладаємо по чайній ложці фаршу в кожен гурток з тіста. Краї защипуємо дуже ретельно, щоб не було дірочок. Смажимо чебупелі в сковорідці з додаванням олії з обох сторін.
Chebupeli - фото крок 5
Для кожної сторони досить двох-трьох хвилин. Наше блюдо готово! Подаємо в гарячому вигляді. Приємного апетиту і гарного настрою!

Схожі рецепти