Часниково-лимонний соус
(покроковий рецепт з фото)
Люблю домашні соуси! Вони не зрівняються з покупними (принаймні по натуральності). Тому зберігати ваші заготовки слід всього добу, а іноді і менше. Але цей варіант з'їдається відразу ж!
Подивіться і запам'ятайте, як приготувати часниково-лимонний соус, адже цей рецепт стане в нагоді вам не раз. Він поєднується з багатьма стравами. Наприклад, подавайте його до креветок, курці, печена картопля і т.Д. Хоча він також добре буде виглядати у вигляді заправки для салату або навіть маринаду для морепродуктів.
- Рослинна олія - 850 мілілітрів
- Лимонний сік - 100 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів (крижана)
- Часник - 100-150 грам
- Сіль - 1, 75 чайних ложки
1. В міксер викладіть очищений часник, сіль і влийте сік з водою.
2. Збийте інгредієнти в однорідну масу.
3. Потім влийте масло. Все перемішайте.
4. Зберігайте соус в закритій банці в холодильнику. Приємною дегустації!