Рецепт Часниково-лимонний соус фото

Часниково-лимонний соус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Фрукти, Часник, Лимон
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси, Часниковий соус, Кисле

Люблю домашні соуси! Вони не зрівняються з покупними (принаймні по натуральності). Тому зберігати ваші заготовки слід всього добу, а іноді і менше. Але цей варіант з'їдається відразу ж!

Подивіться і запам'ятайте, як приготувати часниково-лимонний соус, адже цей рецепт стане в нагоді вам не раз. Він поєднується з багатьма стравами. Наприклад, подавайте його до креветок, курці, печена картопля і т.Д. Хоча він також добре буде виглядати у вигляді заправки для салату або навіть маринаду для морепродуктів.

  • Рослинна олія - 850 мілілітрів
  • Лимонний сік - 100 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів (крижана)
  • Часник - 100-150 грам
  • Сіль - 1, 75 чайних ложки
часниково-лимонний соус - фото крок 1
1. В міксер викладіть очищений часник, сіль і влийте сік з водою.
часниково-лимонний соус - фото крок 2
2. Збийте інгредієнти в однорідну масу.
часниково-лимонний соус - фото крок 3
3. Потім влийте масло. Все перемішайте.
часниково-лимонний соус - фото крок 4
4. Зберігайте соус в закритій банці в холодильнику. Приємною дегустації!

Схожі рецепти