Часниково-томатний соус
(покроковий рецепт з фото)
Що ви скажете про томатному соусі до макаронів? думаю, багато б не відязикалися від такого поєднання. А якщо додати до основного інгредієнта пікантності? Буде ще смачніше! Спробуйте!
Зробимо справжній італійський соус не з томатної пасти з порошком, а зі свіжих овочів. Тому потрібно їсти відразу ж, щоб не зіпсувалося. А для початку вивчіть, як приготувати часниково-томатний соус. Ароматний і злегка гострий смак доповнить не тільки пасту, але і багато м'ясні і курячі гарячі страви.
- Помідор - 5 штук
- Петрушка - 50 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4-5 зубчиків
- Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Печериці - 2 штуки
1. Помідори помийте і наріжте, а потім подрібніть в блендері в густий сік.
2. Часник почистіть і дрібно наріжте. Петрушку подрібніть. Гриби наріжте слайсами.
3. Потім обсмажте часник протягом 30 секунд в розігрітій олії.
4. Потім в сковороду влийте томати. Додайте петрушку і гриби.
5. Коли гриби стануть м'якими, всипте сіль і перець. Перемішайте. Подавайте соус з гарячою стравою. Смачного!