Рецепт Часниково-томатний соус фото

Часниково-томатний соус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Помідор, Часник
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Соуси, Гостре, Томатний соус

Що ви скажете про томатному соусі до макаронів? думаю, багато б не відязикалися від такого поєднання. А якщо додати до основного інгредієнта пікантності? Буде ще смачніше! Спробуйте!

Зробимо справжній італійський соус не з томатної пасти з порошком, а зі свіжих овочів. Тому потрібно їсти відразу ж, щоб не зіпсувалося. А для початку вивчіть, як приготувати часниково-томатний соус. Ароматний і злегка гострий смак доповнить не тільки пасту, але і багато м'ясні і курячі гарячі страви.

  • Помідор - 5 штук
  • Петрушка - 50 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Печериці - 2 штуки
часниково-томатний соус - фото крок 1
1. Помідори помийте і наріжте, а потім подрібніть в блендері в густий сік.
часниково-томатний соус - фото крок 2
2. Часник почистіть і дрібно наріжте. Петрушку подрібніть. Гриби наріжте слайсами.
часниково-томатний соус - фото крок 3
3. Потім обсмажте часник протягом 30 секунд в розігрітій олії.
часниково-томатний соус - фото крок 4
4. Потім в сковороду влийте томати. Додайте петрушку і гриби.
часниково-томатний соус - фото крок 5
5. Коли гриби стануть м'якими, всипте сіль і перець. Перемішайте. Подавайте соус з гарячою стравою. Смачного!

Схожі рецепти