Часниково-сирний бутерброд
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування часниково-сирного бутерброда, як готують його в ресторанах.
Кількість порцій: 4
- Буханець французького хліба - 1 штука
- Вершкове масло - 1 штука (або маргарину)
- Часниковий порошок - - За смаком
- Сир - - За смаком (будь-який, натерти на терці)
Розігрійте духовку до 290 ° С. Якщо духовка не розрахована на таку температуру використовуйте максимально високу. Хитрість тут в тому, що висока температура зробить хліб хрустким зовні, але всередині він залишиться м'яким. Потім, поріжте хліб навпіл і поріжте половини так, як на фото (уздовж).
Тепер рівномірно намажте маргарин / масло на хліб.
Готово.
Тепер, помістіть хліб в мікрохвильову піч включите на 25 секунд (температура при цьому повинна бути максимальної). Нам потрібно лише розтопити масло.
Масло розтопити, приступаємо до наступного кроку.
Тепер, укладаємо тертий сир. Кількість сиру залежить від смакових уподобань.
Покрили сиром, йдемо далі.
Зараз нам знадобитися часниковий порошок. Саме часниковий порошок, а не часникову сіль.
Додавайте до смаку. Потім посипте базиліком.
Дочекайтеся коли духовка розігріється повністю, помістіть бутерброди і готуйте протягом 10 хвилин.
Бутерброди готові. Бон Апетит.