Рецепт Часниково-сирний бутерброд фото

Часниково-сирний бутерброд
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На сніданок
Бутерброди
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування часниково-сирного бутерброда, як готують його в ресторанах.

Кількість порцій: 4
  • Буханець французького хліба - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 штука (або маргарину)
  • Часниковий порошок - - За смаком
  • Сир - - За смаком (будь-який, натерти на терці)
часниково-сирний бутерброд - фото крок 1
Розігрійте духовку до 290 ° С. Якщо духовка не розрахована на таку температуру використовуйте максимально високу. Хитрість тут в тому, що висока температура зробить хліб хрустким зовні, але всередині він залишиться м'яким. Потім, поріжте хліб навпіл і поріжте половини так, як на фото (уздовж).
часниково-сирний бутерброд - фото крок 2
Тепер рівномірно намажте маргарин / масло на хліб.
часниково-сирний бутерброд - фото крок 3
Готово.
часниково-сирний бутерброд - фото крок 4
Тепер, помістіть хліб в мікрохвильову піч включите на 25 секунд (температура при цьому повинна бути максимальної). Нам потрібно лише розтопити масло.
часниково-сирний бутерброд - фото крок 5
Масло розтопити, приступаємо до наступного кроку.
часниково-сирний бутерброд - фото крок 6
Тепер, укладаємо тертий сир. Кількість сиру залежить від смакових уподобань.
часниково-сирний бутерброд - фото крок 7
Покрили сиром, йдемо далі.
часниково-сирний бутерброд - фото крок 8
Зараз нам знадобитися часниковий порошок. Саме часниковий порошок, а не часникову сіль.
часниково-сирний бутерброд - фото крок 9
Додавайте до смаку. Потім посипте базиліком.
часниково-сирний бутерброд - фото крок 10
Дочекайтеся коли духовка розігріється повністю, помістіть бутерброди і готуйте протягом 10 хвилин.
часниково-сирний бутерброд - фото крок 11
Бутерброди готові. Бон Апетит.

Схожі рецепти