Рецепт Часникові крутон фото

Часникові крутон
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Часник
Пісні страви
Фуршет
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Часникові крутон - це дуже смачні тости з білого хліба, які запікаються в духовці в дуже смачне часниковому маслі з великою кількістю приправ. Смак і аромат часниковий крутонов незрівнянний!

Опис приготування:

У мене не вистачає слів, щоб описати що таке ці часникові крутони. Це справжнє кулінарне диво! Дуже смачні і універсальні маленькі тости підійдуть для багатьох приводів. Вони гарні і на сніданок і на обід і на вечерю. Їх можна подавати замість хліба, а так само готувати з ними найрізноманітніші бутерброди на сніданок, або додавати їх в суп. Часникові крутон - відмінне рішення для фуршету і святкового столу. На них можна намазувати найрізноманітніші начинки. Наприклад, я дуже люблю як часникові крутони поєднуються з вершковим сиром і зеленою цибулею або з сиром фетою, базиліком і помідорами. Варіацій може бути мільйон, а все одно завжди буде дуже смачно. Бажаю удачі!

  • Французький хліб - 1 штука
  • Оливкова олія - 8 Ст. Ложок
  • Нарізаний часник - 1 Чайна ложка
  • Сушена петрушка - 1 Чайна ложка
  • Сушений розмарин - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 2 щіпки
часникові крутон - фото крок 1
Хліб нарізаємо на досить тонко.
часникові крутон - фото крок 2
У миску наливаємо 8 ст. Ложок оливкової олії.
часникові крутон - фото крок 3
Готуємо всі необхідні приправи в масло.
часникові крутон - фото крок 4
В масло кладемо ложку сушеної петрушки.
часникові крутон - фото крок 5
Ложку нарубаного часнику.
часникові крутон - фото крок 6
А також інші приправи. Все необхідно перемішати.
часникові крутон - фото крок 7
Шматочки хліба викладаємо на суху деко.
часникові крутон - фото крок 8
Потім за допомогою пензлика обмазуємо кожен шматочок в нашому пряному маслі.
часникові крутон - фото крок 9
Обмазані шматочки перевертаємо і проходимся пензликом з іншого боку хліба.
часникові крутон - фото крок 10
Потім шматочки хліба в маслі відправляємо запікатися в розігріту до 150 градусів духовку приблизно на 20 хвилин. Хліб повинен покритися апетитною золотистою скоринкою.
часникові крутон - фото крок 11
Приблизно таким чином повинні будуть виглядати наші часникові крутони після запікання.
часникові крутон - фото крок 12
Чекаємо поки часникові крутони охолонуть, потім складаємо їх в хлібну кошик. Подавати їх можна з самої різною начинкою. Смачного!

Схожі рецепти