Рецепт Домашні крутон фото

Домашні крутон
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
ПП рецепти
На швидку руку
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Саморобні сухарики завжди знадобляться. Можете ласувати ними в будь-який момент, подати на стіл при зустрічі з друзями або використовувати для інших страв. Запам'ятайте, як приготувати домашні крутон.

Опис приготування:

Крутонами або грінки - це одне і теж. Відмінність тільки в хлібі, з якого вони готуються. Для крутонов беруть чіабатту або французький батон, для сухариків використовують звичайний хліб. Готові крутони можна приготувати з додаванням різних спецій, сиру, на сковороді або в духовці.

  • Французький батон - 1 штука
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія (соняшникова, горіхове) - 3 Ст. Ложки
  • Часниковий порошок - За смаком
домашні крутон - фото крок 1
1. Наріжте хліб скибочками, потім невеликими шматочками довільної форми.
домашні крутон - фото крок 2
2. У сковороду влийте половину рослинного масла і викладіть відповідні спеції, розігрійте.
домашні крутон - фото крок 3
3. Викладіть половину підготовленого батона і перемішайте, щоб всі шматочки були покриті олією.
домашні крутон - фото крок 4
4. Обсмажте крутон до рум'яної скоринки і перекладіть на деко для охолодження.
домашні крутон - фото крок 5
5. Обсмажте другу частину батона до готовності і подавайте вже остиглі крутон.

Схожі рецепти