Рецепт Часник, запечений в фользі фото

Часник, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Соуси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Часник, запечений в фользі, зазвичай додається в якісь блюда. Пюре з часнику, запеченого у фользі, можна, можливо, наприклад, додати в салат, вінегрет, до м'яса, в начинку пирога і так далі.

Опис приготування:

Часник запечений в фользі може бути компонентом соусу або його можна змішати з маслом і настояти. У будь-якому випадку часник, запечений в фользі, виходить дуже ароматним і м'яким, його легко перетворити в пюре. Мої гості на дачі вже звикли до цього незвичайного страви і навчилися користуватися ним як соусом. Можете зробити часник, запечений в фользі, запас і тримати в банку в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!

  • Голівка часнику - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
часник, запечений в фользі - фото крок 1
Взяти сухий часник, цілі головки.
часник, запечений в фользі - фото крок 2
Зрізати денце, полити олією і посипати спеціями.
часник, запечений в фользі - фото крок 3
Загорнути у фольгу.
часник, запечений в фользі - фото крок 4
Випікати півтори години при 180 градусах.

Схожі рецепти