Часник, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Часник, запечений в фользі, зазвичай додається в якісь блюда. Пюре з часнику, запеченого у фользі, можна, можливо, наприклад, додати в салат, вінегрет, до м'яса, в начинку пирога і так далі.
Часник запечений в фользі може бути компонентом соусу або його можна змішати з маслом і настояти. У будь-якому випадку часник, запечений в фользі, виходить дуже ароматним і м'яким, його легко перетворити в пюре. Мої гості на дачі вже звикли до цього незвичайного страви і навчилися користуватися ним як соусом. Можете зробити часник, запечений в фользі, запас і тримати в банку в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!
- Голівка часнику - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Взяти сухий часник, цілі головки.
Зрізати денце, полити олією і посипати спеціями.
Загорнути у фольгу.
Випікати півтори години при 180 градусах.