Рецепт Часник запечений в духовці фото

Часник запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, На сніданок

Застосовувати часник, запечений в духовці, можна по-різному - додавати в різні страви, салати, подавати як закуску або гарнір. А як запекти часник в духовці - я розповім в цьому рецепті.

Навіщо запікати часник в духовці, запитаєте ви? Я вам відповім. Використовувати його можна по-різному. Я, наприклад, люблю його просто подавати до м'яса або риби - запечений в фользі часник виходить дуже ніжним, практично як пюре. До речі, в пюре можна додавати. Можна додавати в соуси, подрібнивши в блендері. Коротше, застосування може бути дуже різним. Ну, а як запекти часник в духовці - ви дізнаєтеся з цього рецепта Нічого, крім самого часнику і фольги, нам не знадобиться.

  • Часник (ціла головка) - 2 штуки
часник запечений в духовці - фото крок 1
Чеснок не чистим, тільки промиваємо і очищаємо від піску. Потім зрізаємо верхню частину головки (як показано на фото).
часник запечений в духовці - фото крок 2
Загортаємо кожну головку окремо в фольгу.
часник запечений в духовці - фото крок 3
Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 30-35 хвилин. Усе, запечений в духовці часник готовий.

Схожі рецепти