Часник запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Застосовувати часник, запечений в духовці, можна по-різному - додавати в різні страви, салати, подавати як закуску або гарнір. А як запекти часник в духовці - я розповім в цьому рецепті.
Навіщо запікати часник в духовці, запитаєте ви? Я вам відповім. Використовувати його можна по-різному. Я, наприклад, люблю його просто подавати до м'яса або риби - запечений в фользі часник виходить дуже ніжним, практично як пюре. До речі, в пюре можна додавати. Можна додавати в соуси, подрібнивши в блендері. Коротше, застосування може бути дуже різним. Ну, а як запекти часник в духовці - ви дізнаєтеся з цього рецепта Нічого, крім самого часнику і фольги, нам не знадобиться.
- Часник (ціла головка) - 2 штуки
Чеснок не чистим, тільки промиваємо і очищаємо від піску. Потім зрізаємо верхню частину головки (як показано на фото).
Загортаємо кожну головку окремо в фольгу.
Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо 30-35 хвилин. Усе, запечений в духовці часник готовий.