Часник з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Часник з буряком - це чудовий салат, який рекомендую всім для зміцнення організму. Особливо навесні і оcенью. До того ж, це дуже смачно і підійде як гарнір до м'ясних страв.
Часник з буряком приготувати дуже швидко. А якщо у Вас в запасах є варений буряк, то на приготування цього салату і зовсім піде менше десяти хвилин. Як вид, igredientov біт в салатах, час приготування - найменше, а ось смак виходить відмінний! В чому секрет - гадки не маю. Спробуйте, може, розгадаєте.
Часник з буряком просто створені для м'ясних і рибних страв. Пам'ятайте, в садку до котлети (м'ясної і рибної) подавали саме буряк? Але ми не діти. Тому може побалувати себе остреньким.
Салат додасть сил і здоров'я тим, хто в них потребує. А укупі з горіхами виходить справжня вітамінна бомба!
- Буряк - 1-2 штук (одна велика або дві маленькі.)
- Часник - 2 зубчики
- Грецькі горіхи (очищені) - 30-50 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
1. Буряк відварюємо, коли охолоне, натираємо на бурачковой тертці. Горіхи подрібнюємо.
2. Часник видавлюємо в салат, туди ж ідуть горіхи. Все заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. Часник з буряком готовий! приємного!