Запечена часник в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт багато в чому допоможе вам, тому обов'язково варто знати, як приготувати запечений часник в духовці. Відмінна домашня ароматна спеція до будь-якого гарячого, салат або закуски.
Під час приготування по дому піде абсолютно божевільний аромат. Запечена часник вже не такий гіркий, як його сирої побратим, проте він все ще володіє тими ароматами і смаком, за який його так люблять. Ви можете використовувати його в якості добавки до перших і других страв, а також можна розчавити виделкою і намазати їм бутерброд.
- Часник - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Спершу вимийте велику головку часнику, витріть її серветками. Скористайтеся гострим ножем і зріжте верхню частину.
2. Покладіть головку часнику зрізом вгору на лист фольги і полийте часник рослинним маслом.
3. Підніміть краю і оберніть фольгою часник, запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 45 хвилин. Перед відкриттям фольги остудіть трохи часник.