Запечена часник в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 50 хв.
Цей рецепт багато в чому допоможе вам, тому обов'язково варто знати, як приготувати запечений часник в духовці. Відмінна домашня ароматна спеція до будь-якого гарячого, салат або закуски.
Опис приготування:
Під час приготування по дому піде абсолютно божевільний аромат. Запечена часник вже не такий гіркий, як його сирої побратим, проте він все ще володіє тими ароматами і смаком, за який його так люблять. Ви можете використовувати його в якості добавки до перших і других страв, а також можна розчавити виделкою і намазати їм бутерброд.
- Часник - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Спершу вимийте велику головку часнику, витріть її серветками. Скористайтеся гострим ножем і зріжте верхню частину.
2. Покладіть головку часнику зрізом вгору на лист фольги і полийте часник рослинним маслом.
3. Підніміть краю і оберніть фольгою часник, запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 45 хвилин. Перед відкриттям фольги остудіть трохи часник.